Druhé výročí Neo Violence v klubu Yes!

Druhé výročí Neo Violence v klubu Yes!

20. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dne 22. 7. se chystá druhé výročí Neo Violence. Říkate si, že vůbec nevíte, o co se jedná? Tím pádem čtěte dále. A ti, kteří vědí, si můžou být jako vždy jistí, že bude nachystán velmi kvalitní line-up s různorodými sety účinkujících djs.
Těm, kteří o Neo Violence zatím neslyšeli, bychom asi tento projekt měli teda nejdříve představit. Neo Violence zhruba před dvěmi roky odstartovalo řadu pravidelných, malých mejdanů, kde se prezentovala hudba, která neměla, a stále tomu je tak, moc velké rotace v této krajině. Hrálo se vše od baile funku, různých odnoží house music a electra až po dubstep, uk funky apod. Krom plejády českých mladých talentovaných djs se na party objevilo i pár více či méně zmáných zahraničních hostů, jmenovali bychom především blázna Kanji Kinetica, či polské seskupení PL Funky, jejichž členové jako The Phantom nebo Supra1 stálé sklízejí velký obdiv ve svých hudebních kruzích po celém světě.

Krom pořádání svých vlastních parties, které se zpočátku konaly v pražském klubu Touster a následně Central Station, se Neo Violence zabývalo i bookingem zahraničních jmen pro jiné, spřátelené mejdany. Díky této spolupráci jste měli možnost ve městech Brno, Liberec či Opava vidět hrát jména jako Slap In The Bass, HeavyFeet, Supra1, Lars Moston, Black Noise aka Aquasky, Atomic Hooligan a další.



Po nějaké době se utlumila činnost v pořádání mejdanů a projekt se soustředil na svou prezentaci skrz sociální síť Facebook, kde jste mohli na stránce http://www.facebook.com/neo.violence poslouchat, stahovat a sledovat hudbu, kterou tento projekt propagoval. Mimo to jste tam vždy pravidelně mohli naleznout tipy na zajímavé parties jak v Čechách, tak i v okolních státech, kde se počítalo s desetihodinovou dojezdovou vzdáleností (z Prahy, vlakem).

Toť vše k dosavadní činnosti tohoto projektu, nyní je čas na blízkou budoucnost. 22.7. se v pražském klubu Yes!, který ještě stále voní novotou, uskuteční druhé výročí celé této taškařice. Krom toho tam bude dj dMIT.RY, který je mimochodem zakladatelem tohoto projektu, slavit své 26. narozeniny! Možná bychom mohli i zmínit, že do té doby by se měl spustit i samotný web Neo Violence, který zatím existuje pouze ve velmi omezené podobě na adrese www.neoviolence.net . Pokud se tomu tak stane, tak to bude zároveň i Launch party k webu, ale to předbíháme. Samozřejmostí bude i slavnostní dort - takže kdo dřív příjde, ten dřív mele. Ten budete moci zapíjet skvělými drinky, které Vám namíchají skvělí barmani v Yes! klubu.



No a zbývá už jenom hudební program. Ten organizátoři teprve dolaďují, ale můžete si být jistí, že co se kvality a hudby samotné týče, tak se tato party bude v klidu rovnat těm nejrozjetějším mejdanům nad kterými stále slintáte při sledování na YouTube. Zbytek je už jen a jen na Vás! Chlapům doporučujeme se dobře oháknout a použít nejlepší vůni, holkám sexy look a podvazky a všem dohromady silný žaludek a játra! Do té doby se rozhřívejte našími doporučeními skrz www.facebook.com/neo.violence , kde také najdete pravidelně aktualizované info ohledně této oslavy novodobého násilí na vašich tělech a především sluchových orgánech.

www.yesclub.cz

Dodal: David Hodák, Yes Club PR Management
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NEO VIOLENCE

Pátek 22. 7. 2011
Vstup: 80 Kč
Vystupují:
dMIT.RY, Layup, Ol-Wiz, Dryman, Baf, Fedor, Yeteez
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika