Red box 3 v olomouckém AMC

Red box 3 v olomouckém AMC

07. 02. 2006  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
17.3.2006 se bude v olomouckém AMC klubu konat již třetí pokračování párty Red Box, na které se představí jeden z předních českých drum’n‘bassových djs Philip TBC.No ale hlavně zahraje: Paul B!
17.3.2006 se bude v olomouckém AMC klubu konat již třetí pokračování párty Red Box, na které se představí jeden z předních českých drum’n‘bassových djs Philip TBC, jenž zahraje svůj set ze tří gramofonů. Kromě něj přijala pozvání špička slovenské scény, producenti Nois a Neon aka Soundphreakers a ostravské duo Ethernal Optimists (dj A.tha.M + Wenia ). Pozornost si určitě zaslouží i sety dje Marihaie a v součastné době velice populárního dje Shadea. Line-up zpestří svými vystoupeními také djs Seti a Gildor, kteří se už rozhodně neřadí mezi nováčky v oblasti drum’n‘bassu.Málem bychom zapomněli na hlavní hvězdu, kterou je ruský dj a producent Paul B - klenot ruské scény, kterého zná snad každý, kdo se o drum’n‘bass jenom trochu zajímá. Jeho sety, v nichž nechybí tvrdá linky nebo lehké vokály, jsou bezesporu nabité energií a nelze je jen tak přehlédnout. Doufejme tedy, že nám předvede mix, o kterém se bude ještě dlouho mluvit.

Klub otvírá v 19:00 a první dj začne hrát od 20:00 hod. Line-up je naplánován až do 7 hod. ráno, takže je spousta času si párty dostatečně užít. Akce samotná, která vám nabídne pořádně našlápnutý drum’n’bass, bude okořeněna vystoupeními MCs.

Těšit se můžete na masivní 12 KW sound a vynikající světelnou show, tentokrát značně posílenou. Zajištěna je i video-projekce na dvou plátnech v hlavním sále a na dvou velkoplošných obrazovkách ve foyer. Barmani se o vás postarají na třech plně zásobených barech za ceny více než příjemné.

Pro prvních 100 návštěvníků je připraveno nové CD Red Box, které namixoval dj Shade.
Vstupenky budou k dostání na místě a to za cenu 120,- Kč.
Open 19:00 Start 20:00

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika