Novinky k festivalu Trnkobraní

Novinky k festivalu Trnkobraní

07. 02. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (3)
Získali jsme čerstvé novinky k festivalu Trnkobraní, který se uskuteční ve dnech 18. až 20. srpna na letišti Bílá Hlína u Slušovic. Festival ozdobí velká hvězda. Exkluzivně pouze na Trnkobraní vystoupí král afrického reagge - legendární Ras Sheehama!
Festival Trnkobraní na Bílé Hlíně ozdobí velká hvězda! Exkluzivně jen a pouze na Trnkobraní vystoupí král afrického reagge - legendární Ras Sheehama!

Ras Sheehama pochází z Namibie z kmene Oshivambo. Ve třinácti letech byl nucen se svými rodiči z Namibie uprchnout a poté žil v Angole a Zambii. V patnácti letech začal žít rastafarianským způsobem života a v Nigérii rozvinul svůj hudební talent. Do Namibie se vrátil před vyhlášením nezávislosti v roce 1990. Ras Sheehama je opravdovou mezinárodní hvězdou. Koncertoval prakticky po celém světě a vydal několik velmi úspěšných alb. K jeho největším evropským vystoupením patří například koncert na prestižním Montreux Jazz Festivalu ve Švýcarsku, kam byl pozván v loňském roce. Ras Sheehama je držitelem celé řady afrických hudebních cen. Vystoupení Ras Sheehamy je pro náš festival velkou poctou a jsme rádi, že můžeme našim fanouškům představit, jako jediní v České republice, tak výjimečného umělce.

Dále:
Kryštof přijal opětovné pozvání na náš velkolepý hudební session na Bílé Hlíně. Vynikající ohlasy na loňskou noční show Richarda Krajča a jeho družiny nás jednoznačně vedly k rozhodnutí: Opakovat!!! Vzhledem k tomu, že celá kapela si naplánovala svoji letní dovolenou právě na srpen, měli jsme oprávněné obavy, zda termín letošního Trnkobraní nezastihne jednotlivé členy třeba na Bahamách, Seychelách nebo v Tibetu. Nakonec vše dopadlo dobře: Kryštof zahraje fanouškům Trnkobraní bezprostředně po návratu ze zaslouženého odpočinku, což slibuje všem koncert plný energie a děvčatům krásný pohled na opálené idoly.

Slovenská skupina Peha, která v posledních měsících okupuje český rozhlasový éter svým hitem Za tebou, vystoupila v sobotu 4. února ve zlínském klubu Golem. Koncert byl součástí projektu Kiss Alive!, který společně produkují Agentura Publikum a rádio Kiss Publikum. Vynikající atmosféra koncertu v tomto významném zlínském klubu byla umocněna oslavami narozenin rádia Kiss Publikum, které začalo vysílat před dvanácti lety, konkrétně 7. února 1994. Na pódiu i plně obsazeném sále to vřelo, kapela hrála jak o život a zpěvačka Katka Knechtová nejenže obšťastnila své fanoušky svým vynikajícím projevem, ale též se zhostila slavnostního rozkrojení jahodového narozeninového dortu. Kapela Peha též v rámci přenosu oznámila svoji účast na letošním Trnkobraní na Bílé Hlíně u Slušovic, takže všichni, jimž velká dávka super muziky nestačila, mají příležitost si východoslovenské hvězdy užít ještě jednou, v inspirativním prostředí Vizovických vrchů.

Více na www.trnkobrani.cz

3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Roman
07. 02. 2006 | 21:38:08
+0 | -0
Ja tam jeste nikdy nebyl
Nature
07. 02. 2006 | 20:47:30
+0 | -0
se třema !!!
Nature
07. 02. 2006 | 20:45:22
+0 | -0
tak to je bomba!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika