Trance & Progressive kalendář 7/2011

Trance & Progressive kalendář 7/2011

28. 06. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (1)
Poslední školní měsíc, během kterého k nám zavítali Ali Wilson, Arno Cost, 16 Bit Lolitas, Tiësto a Marco V, utekl jako voda. Před námi je červenec a s ním plno festivalů. Pojďme se podívat na to, co se v příštích dnech nového měsíce na nás chystá na poli trance a progressive scény.
1. 7. – 2. 7. - Top Fest - Lovely Experience
Začnu netradičně zahraniční událostí. U sousedů na Slovensku v Novém Městě nad Váhem se bude konat Top Fest festival, jehož nedílnou součástí bude Lovely Experience stage. Zde v pátek vystoupí Stoneface & Terminal, W&W, Richard Durand, Above and Beyond a Tomcraft. Sobotní večer pak doplní Rank1, Chicane, ATB a Filo & Peri.

1. 7. – 2. 7. - Maddox Open Air
V Hrádku u Pardubic na pískovně Oplatil, proběhne další ročník festivalu Maddox Open Air. V pátek k tanci a poslechu zahraje domácí Lucca a Michal Poliak. Jako hlavní host se představí americký Max Vangeli. Sobotní lineup mě osobně přijde lákavější v čele s Chrisem Sadlerem, Michaelem C, Michaelem Burianem, Ronski Speedem, Kyau & Abert a LayDee Jane.

2. 7. – Roxy Dance Conference

Díky příležitosti oslav 6. narozenin Dance radia se uskuteční další vydání Roxy Dance Conference s rezidentními CrossRyders. Tentokrát pozvání na oslavy přijali dva němečtí djs - Cressida a Marc Marberg. Zájemci o kvalitní hudbu se mohou taktéž dostavit o den dříve v pátek na Rašínovo nábřeží na parník Tyrš. Vyplouvá se v 20.00 a prvních 50 gratulantů obdrží volnou vstupenku na sobotní Roxy Dance Conference. Oslavy to budou velkolepé.

6. 7. – Underworld
Do pražského klubu Sasazu dorazí dvojice Karl Hyde a Rick Smith alias Underworld. V rámci afterparty k Prague City Festivalu, který proběhl minulý týden, představí své nejnovější album Barking. Majitelé vstupenky na Underworld mají zároveň v ruce poukaz na příští ročník Prague City Festivalu, který proběhne v druhé polovině června 2012.

7. 7. – 10. 7 Balaton Sound

V nedalekém maďarském městečku Zamárdi na pláži u krásného jezera Balaton proběhne další ročník festivalu Balaton Sound. Od čtvrtka do neděle zde můžete slyšet špičky taneční scény. Hned první den ve čtvrtek vystoupí Tiësto a Sebastian Ingrosso s Axwellem. Páteční program láká na Fedde le Granda a Marka Knighta. V sobotu vystoupí Jef Mills, Len Faki či Underworld. Festival zakončí Armin van Buuren, Jochen Miller a David Guetta.

9 .7. – Cinda open air
Po loňské úspěšné premiéře je tu druhý ročník elektronického festivalu, který se letos dočká hned dvou dílů. Ten první proběhne již 9. 7. na pražské Císařské louce a na dvou pódiích se představí na 18 domácích djs. Těšit se můžete na jména jako Bon Finix, Michael C, Pete Walk, Kifli & Carrasco, Orbith či Pavel Krejdl.

16. 7. – 17. 7 - Free Festival
Letní festival agentury Art Of Dance, který se bude konat v holandském Almere v místě Atlantisstrand, je zpět! Festival  bude i letos rozdělen na dvě části. Harde styles část Free festivalu, která se bude konat v pátek, tento rok proběhne teprve potřetí. Představí se tu špička současného hardcore a hardstyle. Hardstyle stage bude hostit The Prophet, Crypsis, Chain Reaction, Stephanie, Tatanka, Thera, Twilight Forces, The Pitcher a Frontliner (live) za doprovodu MC Tha Watcher. Na hardcore stage se představí Angerfist (live), Outblast & Korsakoff, Noize Supressor (live), Counterfeit & Negative A, Amnesys, DaY-mar, Dyprax a Mad Dog. V sobotní tranceové části se představí Artento Divini, Hardwell, Jean, Ernesto vs Bastian, RAM, Signum a Michal Poliak. Víkend v Holandsku by rozhodně nebyl k zahození!

22. 7. – 24. 7. -  Beetpatrol
Festival má za sebou již dva úspěšné ročníky. Největšími lákadly letos určitě budou jména jako Tiësto, Paul van Dyk, Steve Angello, Groove Armada, Moby, 2manydjs, mr. Oizo, Lexy & K-Paul, Fritz Kalkbrenner, Danny Byrd či Oliver Koletzki. Z Brna jsou to necelé dvě hodiny jízdy autem, tak proč nevyrazit na příjemný víkend do Rakouska.

30. 7. - Dominator
Holandský hardcorový festival Dominator, který letos nese podtitul Nirvana of Noise, proběhne poslední víkend v červenci. Akce se bude konat v oblasti E3 Strand v části Eersel v čase od 11.00 do 23.00. Těšit se můžete na Amnesys, Art of Fighters, Dyprax, Kasparov, Korsakoff, Mad Dog, Negative A, Neophyte, Ophidian, The Viper či Noize Suppressor a mnoho dalších.



29. 7. – 30. 7. - Be Free
Jak jsem začal, tak také skončím. A to opět u sousedů na Slovenku. Na letišti v Piešťanech proběhne další ročník známého festivalu Bee Free zaměřený na trance, progresive, house, techno a dnb. Letošní ročník na Trance pódiu bude obohacen o páteční vystoupení Mikea Koglina a sobotní představení Grega Downeyo.
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Devil
02. 07. 2011 | 10:08:04
+0 | -0

8.7. Padre's Birthday in Fabric

Michael Woods, Tripmain, Bon Finix, Robiq a Nesquik pátek 8.7. v ostravském klubu Fabric. Přijeďte popřát a pobavit se na skvělé narozeninové párty.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika