The Bays (UK) v Akropoli

The Bays (UK) v Akropoli

07. 02. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Přestože nikdy nevydali žádnou oficiální nahrávku, nestojí za nimi žádní sponzoři, žádná nahrávací společnost a žádný marketing, jsou ve své vlasti doslova nošeni na rukou a jejich koncerty lákají tisíce fanoušků.
Britští THE BAYS naplňují význam slova kapela až po okraj. Přestože nikdy nevydali žádnou oficiální nahrávku, nestojí za nimi žádní sponzoři, žádná nahrávací společnost a žádný marketing, jsou ve své vlasti doslova nošeni na rukou a jejich koncerty lákají tisíce fanoušků.

Že se nejedná jen o další z promyšlených marketingových kousků, dokazuje složení v jakém THE BAYS křižují světová pódia. Bicí soupravu a pady obsluhuje perfekcionista Andy Gangadeen známý svým vystupováním s Massive Attack, Faithless či Mandalay. Klávesové nástroje manchesterský rodák, a mozek ambient/jazz junglového projektu Jimpster, Jamie Odell. Syntezátory a další udělátka zvukový mág Simon Richmond alias Palm Skin Productions a bassovou kytaru Chris Taylor. Spoluzakladatelem a ústřední postavou THE BAYS byl také až do roku 2004 producent a DJ Tom Middleton aka Cosmos / Global Communication.

Hudba THE BAYS je jedinečná nejen tím, že z valné většiny vzniká přímo na pódiu, ale především tím, že se pokouší s posluchači komunikovat. Je to multižánrová a nadčasová fůze, kde můžete tančit v objetí trance, space rocku, techna, jazzu, breakbeatu, dubu, ambientu či downtempa, to vše zahaleno v jemném psychedelickém mlžení.

Pátek 10. března nabídne určitě mnoho možností jak strávit příjemný večer, pokud si ovšem za své společníky vyberete THE BAYS budete se bavit královsky a hlavně velmi ojedinělou a nadmíru živou hudbou!


www.thebays.com


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika