Ferry Corsten vydává  novou kompilaci

Ferry Corsten vydává novou kompilaci

26. 07. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Majitel několika ocenění a skvělých hitů Ferry Corsten právě vydává novou dvoudiskovou kompilaci, která je úzce spjatá s jeho pravidelnou rezidentní party na baleárském ostrově Ibiza. Více o tomto výběru se dozvíte v následujícím článku.
"Full on Ferry" je název velmi úspěšné akce, kterou Ferry Corsten pořádal tři roky po sobě v beznadějně vyprodané Ahoy aréně v Rotterdamu. V letošním roce Ferry představuje nový koncept Ibiza. Party Full On Ferry: Ibiza probíhá pravidelně každé úterý v klubu Sankeys v části Eivissa. V minulém týdnu vyšla zbrusu nová kompilace, které podporuje unikátní Ferryho rezidenturu na baleárském ostrově. Nová deska obsahuje celkem 27 tracků, některé z nich zcela určitě uslyšíte sami v průběhu léta na některém z festivalů.

Kompilace obsahuje tracky a remixy od takových producentů jako jsou Gabriel & Dresden, Lange, Giuseppe Ottaviani, Zoo Brazil, Cosmic Gate, Bart Claessen a Virtual Vault. Pokud vyrážíte na Ibizu a zavítáte na pravidelnou noc Ferryho Corstena , tak věřte, že zde na některého z těchto pánů zcela určitě narazíte. Na CD samozřejmě nechybí aktuální hity Ferryho Corstena “Feel It” a “Pocket Damage”. Také se můžete těšit na starý a velmi dobře známý singl “Out Of The Blue” od System F v novém podání od Giuseppe Ottavianiho.

corsten
Podívejte se na fotky z Ferryho Corstena v Praze

Na kompilaci naleznete také skladby od Yuri Kane, Betsie Larkin with Super8 & Tab, First State, Manufactured Superstars, Andain, Save The Robot, Allure či Pulser . “Full On Ferry: Ibiza” je prostě a jednoduše tou správnou volbou k poslechu v letním období.

Ferry Corsten se u nás představí v sobotu 19. listopadu 2011 v pražské O2 aréně na již osmém pokračování spektakulární výpravné show Transmission, která tentokrát nese podtitul Digital Madness. V dosavadní historii eventu se jedná o nejsilnější line-up, tak s nákupem lístků rozhodně neotálejte.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika