Shadowboat na Bukanýru

Shadowboat na Bukanýru

14. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po dvouměsíční odmlce se opět hlásí noc milovníků optimistických a veselých verzí drumandbassu. Únorový Shadowboat se uskuteční v pátek 17.2.
Po dvouměsíční odmlce se opět hlásí noc milovníků optimistických a veselých verzí drumandbassu. Únorový Shadowboat se uskuteční v pátek sedmnáctého a představí tváře, které jsme na loďce moc často nevídali:

BIFIDUS AKTIF: Nemilosrdný recenzent, vášnivý sběratel, zapálený znalec a milovník všeho drumandbassového.

YA NECK: Matador slánské scény, který si z nedávného pobytu v Anglii přivezl kromě spousty nových zkušeností určitě i kotel vinylového materiálu.

SWITCH: Nejčerstvější přírustek našeho bookingu. Můžete od něj čekat opravdu vše - možná i Britney ;)

flyer


Rozhovor s Bifidus Aktif

Ahoj, jak se máš?
Super, prave masturbuju a je to bomba :-)

Tak to jsem tě vyrušil v nevhodnou chvíli. Pár otázek snad ale zvládnem: V pátek hraješ na Shadowboatu. Co tam chceš hrát, když to má bejt veselej drumík a ty máš v bagu samý Noisie a starý Usual Suspects?
Neboj :-) Mám spoustu Hospitlů a podobných instantních věci... Nikoho nebudu od začátku strašit s Noisiema, dokaď si o to neřeknou... a oni si řeknou, celý parket bude škemrat o Block Control - a pak se nebudu znát!

Hodnej kluk! Co říkáš na svoje 2 spoluhráče Janka a Sviště?
Ya neck je sympaťák a jako DJ nikdy nezklame. Variabilní, míchající s přesností a vkusem, kterým se trefí do každého romantického srdce i do duše největšího dnb zvrhlíka. No a na Swištíka se sám moc těším! Ačkoli už jsme nějakou dobu kolegové, hrát jsem ho ještě neslyšel. Má ale super vkus a přehled, šéfuje si libůstky (například bootlegy popíků a rnbček), takže pokud v pátek každý z nás pustí své vymazlenosti, garantuju, že se nikdo nebude nudit!

Chystáš na pátek něco, na co bys nalákal ty, kdo ještě váhají?
Bukanýr se jednou pod tíhou tanečníků při naší akci potopí - nesmíte chybět u českého drum and bassového Titanicu! Třeba už se tak stane v pátek!!!

Děkuju za rozhovor!


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika