Tech-house.cz Horror nite

Tech-house.cz Horror nite

14. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 18.2. bude houseboat U bukanýra hostit další z dlouhé řady pravidelných parties Tech-house.cz nite. Po velmi úspěšné lednové akci přichází residenti Blond, Brady a Drahota s dalším z velmi zručných djs, tentokrát ale domací povenience, kterým je bukanýrský Lana.
V sobotu 18.2. bude houseboat U bukanýra hostit další z dlouhé řady pravidelných parties Tech-house.cz nite. Po velmi úspěšné lednové akci s tech house guru Haroldem Heathem, přichází residenti Blond, Brady a Drahota s dalším z velmi zručných djs, tentokrát ale domací povenience. Je jím bukanýrský Lana, jehož kvality jste mohli ocenit třeba na festivalech Go Planet Roxy, Open Air Field, party s Carlem Coxem a nebo jako předskokana Gideona Jacksona na Mixu v Roxy.

flyer


dj Lana
Petr navštěvuje první mejdan v té době s odlišnou taneční hudbou kolem roku 1995 a ihned začíná uvažovat o vyměně své bassové kytary za vinyly. Pomalu se tak začíná uskutečňovat. První veřejné hraní se objevuje v roce 1999 v klubu Corso, kde je mu ihned přidělen rezidentní večer. To už je ale rozhodnut se odstěhovat do Prahy.

V roce 2000 se stěhuje do hlavního města a dostává nabídku od bookingové agentury Eastbase pro neexkluzivní zastupování. Postupně se začíná objevovat ve většině pražských barech a klubech. V roce 2002 vstupuje do dnes již neexistujícího Lighthouse bookingu a zároveň začíná pracovat v obchodě Vinyl.cz. Získává rezidenturu v baru Akropolis a v roce 2003 se stává pravidelným hostem party MIX. Otevírá stage pro Carla Coxe a v létě dostává nabidky na vystupování na různých festivalech.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika