Winter Of Love zrušen!

Winter Of Love zrušen!

15. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dlouho vše vypadalo velmi dobře, ale počátkem ledna 2006 se věci začaly měnit. PVV Ideon byl na termín 25.2. zamluven už od jara 2005 a vše bylo v pořádku. 10. ledna se měla podepsat smlouva, ale po předání podkladů majitel PVV Ideon odstoupil od pronájmu prostoru.
Aleš Bleha
Dlouho vše vypadalo velmi dobře, prostě že bude další dobrý mejdan. Hned počátkem ledna 2006 se ale věci začaly měnit. PVV Ideon byl na termín 25.2. zamluven už od jara 2005 a vše bylo v pořádku. 10. ledna jsme měli podepsat smlouvu, po předání podkladů majitel PVV Ideon najednou těsně před podpisem smlouvy odstoupil od pronájmu prostoru. Důvodem prý byl strojírenský veletrh, který si údajně prodloužil pronájem o tři dny dopředu. Samozřejmě jsme se snažili najít jiný vhodný prostor. Situace se ale opakovala i v Aréně Pardubice, vše bylo v pořádku do té doby, než se předaly podklady ke smlouvě a v nich bylo uvedeno, že bude hrát Techno DJ Chris Liebing. Opět to najednou nešlo. Může to být náhoda, ale… Bohužel, L-Klub Pardubice byl již obsazen a jiný adekvátní prostor zde není k dispozici.

Pracovali jsme tedy na přesunu Winter Of Love pouze do pražského Veletržního paláce. Tady sice prostor k dispozici byl, ale bohužel kinosál má kapacitu pouze 1000 lidí, takže bychom WOL nebyli schopni ufinancovat. Po několika týdnech shánění sponzorů, přepracování WOL jen do Veletržáku a mnoha hodinách diskuzí jsme se nyní rozhodli celou akci odvolat a to především z časových důvodů.

Je to první akce za celé ty dlouhé roky, kterou takto musím zrušit. Je mi to líto a všem, kteří se na Winter Of Love těšili se tímto omlouvám. Bohužel, i takovéhle špatné zprávy se občas stávají.

Na Chrise Liebinga a Northern Lite se můžeš těšit na Summer Of Love 19.8.2006, pracujeme také na náhrádním bookingu pro obě jména. Výsledky zveřejníme ve chvíli potvrzení. Zakoupené vstupenky se vracejí v místě zakoupení.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se, že to takto dopadlo.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika