Little Barrie vystoupí jako support Primal Scream

Little Barrie vystoupí jako support Primal Scream

03. 08. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Little Barrie je tříčlenná hudební skupina z Londýna ovlivněná styly jako jsou Rhythm and Blues,Garage Rock,Surf,Soul a Rock \'n\' Roll.
Little Barrie vznikli v Nottinghamu v roce 1999. Jejich první demonahrávky si všimli lidé z sublabelu Jazzman records s názvem Stark Reality. První singl vydávají v červenci 2000 - "Shrug off Love" s B stranou "Reply Me (It Don't Deny Me)".

Po přestěhování do Londýna v září toho samého roku kapela vydala další dva singly na Stark Reality, než potkali v roce 2002 bývalého frontmana Orange Juice a autorsky plodného umělce a producenta Edwyna Collinse, se kterým nahráli svůj čtvrtý singl. Edwyn byl bezpochyby pro pokrok a růst kapely nesmírně důležitý . Nadšený Collins jim nabídl, aby své první album "We Are Little Barrie" nahráli v jeho studiu West Heath Yard a sám také album produkoval.

Po turné po Evropě, Japonsku a Austrálii a několika koncertech v USA kapela začala nahrávat svoje druhé album "Stand Your Ground" s producentem Gorrilaz Danem The Automatorem v Brooklynu a s Mike Pelanconim v Británii.

Kapela nadále jezdí po světě jako předskokani Paula Wellera, Morrisseyho a Primal Scream a její členové se jako sóloví hudebníci účastní mnoha hudebních projektů.

Liltte Barries vydali loni v prosinci v Japonsku a letos v Evropě své nové album 'King of the Waves', které bylo opět nahráno ve studiu West Heath Yard.

Little Barrie můžete zažít živě jako support Primal Scream v neděli 7.sprna od 20:00 v KC Vltavská.

www.primalscream.net

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: PRIMAL SCREAM

Neděle 7. 8. 2011
Vstup: 710/890
Vystupují:
Primal Scream , Little Barrie
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika