Jaký byl festival Dokořán?

Jaký byl festival Dokořán?

10. 08. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sedmý a netrpělivě očekávaný ročník multižánrového festivalu Dokořán v noci ze soboty na neděli skončil. Padesát hudebních interpretů i doprovodný program přitáhli téměř 2800 návštěvníků všech věkových kategorií.
Areálem se proháněli nejmenší děti, stejně jako si hudbu užívali dříve narození. A hlavně, všichni si vychutnali tu pravou dokořánovskou atmosféru. „Deset měsíců příprav stálo za to a s výsledkem jsme velmi spokojení,“ řekla organizátorka Lucie Rakowská. Trefou do černého se ukázaly i divadla a filmy, které mezi návštěvníky vzbudily zájem. Největší nápor zažila klubová scéna: „Pokud se dá úspěšnost soudit podle udusané trávy, jednoznačně zvítězila ClubStage,“ zhodnotila Rakowská.

Podle ohlasů nezklamaly ani hlavní hvězdy, které sebou často nesou riziko nenaplněných očekávání. Nové fanoušky si zcela jistě získaly i méně legendární a méně rádiové kapely. „Publikum bylo skvělé a nechce se nám věřit, že tento festival pořádají dobrovolníci bez nároku na honorář,“ nechala se slyšet kapela Prague Conspiracy.

V poněkud nešťastném létě se umoudřilo i počasí, a tak na festivalu, který trpěl pověstí věčně propršené akce, nehřmělo, neblýskalo a ani žádná voda nepadala. A jaké názory se nesly mezi těmi nejdůležitějšími, tedy publikem? „To víte, že si lidé stěžují, ale konstruktivní kritiku přijímáme snad i lépe než pochvaly. A s radostí musím říct, že všichni byli vesměs spokojení,“ uvedl hlavní koordinátor celé akce Daniel Cieślar.

www.dokoran.info

Dodal: Markéta Laryšová, Festival Dokořán
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika