Magnett Show: Tráva s Loutkou v Brně

Magnett Show: Tráva s Loutkou v Brně

22. 08. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 16. září 2011 se v brněnském klubu Favál uskuteční party Magnett Show, na které vystoupí legendy české houseové scény: dj Tráva a dj Loutka. Tyto mistry djského řemesla s velkou ctí doplní členové Magnett bookingu. Samotná akce nese podtitul Grand Opening, což znamená, že tímto dnem se oficiálně spustí Magnett booking společně s novými webovými stránkami.
Magnett booking jako takový už v Česku a především pak v Brně funguje delší dobu. Mezi jeho dosavadní aktivity se řadí především pořádání úspěšných party v mnoha brněnských klubech, jako je např. Perpetuum, Favál, Trix a další, jakožto i v několika dalších českých městech. Samotní členové bookingu mají za sebou nespočet vystoupení napříč celou Českou republikou, od klubových akcí, přes halové až po open airy.

V pátek 16. září 2011 se Magnett Show vrací do Brna. Odstartuje tak novou klubovou sezónu a především oficiální působení Magnett bookingu. Pro návštěvníky se připravují dvě stage, které budou prezentovat aktuální elektronickou hudbu v kombinaci s kvalitním a léty prověřeným soundem. Navíc se připravují různé speciality pro příjemné zpestření celé akce. Vše bude včas zveřejněno.

loutka

Na hlavní Magnett stagei v roli headlinerů vystoupí už zmínění Tráva a Loutka. Oba patří mezi legendární postavy naší elektronické scény a společně pokládali její základy. Jejich vystoupení pořád patří mezi to nejkvalitnější, co lze v Česku nabídnout a bezesporu jde o sázku na jistotu, že celá party bude opravdu vydařená a těšit se tak můžete na velmi kvalitní show. Line up na hlavní stagei doplní zakladatel Magnett bookingu Chris Böhm (aka LJ Doxster), Martin Pop a KrTTek.

Druhá Poslouchej.net stage bude plně zastoupena členy Magnett bookingu. Jmenovitě Nois, který patří mezi mladé techno talenty na vzestupu, W.I.R.E. ve svém novém live vystoupení, Scarpo, Diagonal a Ziida.

Vstupné na akci pro potvrzené na Facebook události bude 99 Kč a stejnou částku zaplatí na místě i majitelé ISIC průkazů. Pro ostatní bude vstupné 120 Kč do 22:00, později 150 Kč. Další informace o účinkujících, specialitách, časový line up apod. budou zveřejněny už brzy.

Nezapomeňte si v kalendáři tučně zvýraznit datum 16. září 2011 a všichni se potkáme v brněnském klubu Favál na party Magnett Show.

www.magnett.cz/

Dodal: Martin Pop
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAGNETT SHOW

Pátek 16. 9. 2011
Vstup: 99 Kč (Facebook událost, ISIC), 120 Kč (do 22:00), 150 Kč (po 22:00)
Vystupují:
Tráva, Loutka, Chris Böhm aka LJ Doxster, Martin Pop, KrTTek, Nois, W.I.R.E. live, Scarpo, Diagonal, Ziida
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika