FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Shotgun Festival: Sobotní jízda s Johnem B

Shotgun Festival: Sobotní jízda s Johnem B
22. 08. 2011   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Minule jsme představili program páteční noci. Dnes se zaměříme na sobotu 3. září, kdy pod otevřeným nebem budou dominovat John B, Rido a Koogi a ve stanu parta z labelu Workshop.
Hurá rovnou na první jména! Úderem 20. hodiny odstartuje program rozlámané stage lokální matador a tvář spojovaná se Shotgunem po dlouhá léta Tomig, následován dvojicí Dude & Kadel, která v Liberci kraluje s klubovou nocí Drop the Bomb! Koogiho netřeba příliš představovat, přestože se slova veterán a jemu podobných bojíme, na Tomáše to jednoduše sedí. My se na Koogiho moc těšíme. Co vy?

Nebo se spíš soustředíte na vystoupení britského baviče Johna B, který na Koogiho navazuje? :)

John se pohybuje na scéně už taky pěkně dlouho. První release se potkal s přenoskou na gramofonu v roce 1996, tedy před 15ti lety! (Teď rychle spočítat kolik nám vlastně bylo...) Od té doby několikrát změnil účes a hudební škatuli, přesto jeho rukopis a show zůstává stejně kvalitní.

john b

Věříme, že český top drum and bass producent Rido ve svém DJ setu naváže a nedovolí vám víc než jen malou přestávku na občerstvení. Stejný požadavek jsme postavili i před dalšího z lokálních hrdinů Skubana, který uzavře program na otevřeném pódiu věnovanému nalomenému rytmu festivalu Shotgun 2011.

Tak to bychom měli info k Breakz stage. Teď se vrhneme na Stan, ve kterém se bude konat blízké setkání hudebního druhu s trojicí DJs a producentů z respektovaného labelu Workshop, ale začneme hezky popořadě…

První tóny a beaty budou na v Praze žijícím a po klubech úspěšně potulujícím se NCFX, jehož chytrá selekce na pomezí deep house a tech-house je tím pravým na rozjezd. Následován bude prvním vystoupením brněnské dvojice Click Joe & Kellys. Deep house v tom nejlepším podání!

Ti z vás, kteří již trochu pátrali, co že je ten Workshop zač, si jistě všimli, že je to velmi zvláštní a plodné seskupení producentů kolem zakladatelů Even Tuella a Lowteca a kolem velmi oblíbeného Move D a Kassema Mosseho. Tahle parta od začátku velmi zaujala nejen hudebně, ale i designově. Jejich originální obaly, ručně lepené etikety a embosované písmo jsou stále velmi žádané nejen u sběratelů. Není divu, když Even Tuell vedle Workshopu provozuje 15 let fashion design značku http://airbagcraftworks.com/. Co se týče hudby, nabízí Workshop směs groovy a melodického deep house a minimal techno přes disko až po temné formy house a techna.

Prvním, kdo se představí, bude živé vystoupení Lowtec. Následovat jej budou DJ sety Kassema Mosseho a Even Tuell. Celý tento pětihodinový blok slibuje nejen pěkně protančené střevíce, ale také velmi slušné zvýšení mozkové činnosti. (V kombinaci s Café Sklenick navazujího na Stan až skoro nebezpečná kombinace.)

Nejspíš jste čekali odstavec ke každému z nich, ale dle nás to není vůbec potřeba. Stačí si jen projet pár Podcastů nebo záznamů z vystoupení, anebo si poslechnout kompletní discografii labelu: http://www.workshopsound.com/.

K sobotnímu programu festivalu patří nejen ten hlavní večerní a noční, ale také zábava přes den. Samotné okolí nabízí zevlování u vodní nádrže Kristýna ve stejnojmenném kempu, kousek je to do Polska i Německa, a když si vyčleníte v partě jednoho řidiče (co v pátek moc nezakalí), tak máte šanci na hezký výlet i s nákupem. Hrádek nad Nisou se samozřejmě nabízí automaticky vzhledem k tomu, že je to do centra pár set metrů. Pokud budete toužit po kvalitní hudbě, budete si chtít trochu rozhýbat nohy před nocí, anebo jen odpočívat s hudbou, je možné, že kdesi v útrobách kempu Kristýna najdete co hledáte...

Dodal: Daniel Morávek, Dynamic Line
SHOTGUN FESTIVAL 2011

SHOTGUN FESTIVAL 2011

Pátek 2. 9. 2011 až Neděle 4. 9. 2011
do 31.8.: 275/375 na místě: 400/500
Vystupují:
John B, Kassem Mosse (DE), Even Tuell (DE), Koogi, Pixie, Rido, Popper C, Click Joe, Kellys, MMS (Milky, Mooris, Spyro), Ark feat Lindee, Skuban, Zero,Misology, Tomig a další Live: Lowtec (DE), Elektrabel feat Mother at Work a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |