GTFCKD Extasy djs marathon vs. taneční exhibice

GTFCKD Extasy djs marathon vs. taneční exhibice

31. 08. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 3. 9. již od 12 hodin začíná dlouhá taneční jízda, která potrvá až do nedělních ranních hodin. Dvě scény, které se nachází přímo v areálu Výstaviště Holešovice, nabídnou mnoho kvalitní hudby a djs, ale také taneční exhibice, které budou po celý den k vidění na open scéně. Kdo se o tanec postará a s kým můžete změřit své síly? Čtěte dál!
Michael C, Pavel Bidlo, John Culter, K.Sandra, Lukas Hulan, Pete Walk, Ketan, Kifli, Jakub Mildner a mnoho dalších djs, Vás budou již od 12 hodin neúnavně zásobovat taneční hudbou. Open scéna v zahrádce Pražan a krytá scéna v Křižíkově paviloně Vás nenechají 18 hodin ani vydechnout. A navíc se můžete po celý den těšit na opravdu vynikající Street dance exhibice s možností zasoutěžit si v Battles.

Asi největší zastoupení bude mít na akci Diamond Crew. Ta vznikla v roce 2011. Aktuálně v ní působí 8 lidi a to 4 kluci a 4 holky. Tanečníci z této crew vystupují v mnoha pražských tanečních skupinách, které jsou známe nejen v Praze ale i mimo Českou republiku. Mnoho členů této crew má velké zkušenostní z nejrůznějších tanečních klání a díky svým úspěchům již také trénují na školách s kterými jezdí na soutěže a samozřejmě, díky svému talentu, vyhrávají a získávají mnoho ocenění. Samotnou Crew založil Tomáš Nedvídek.

Členové: Tomáš Nedvídek (zakladatel), Adrian Hlaváč, Matyáš, Stanislav, Helena, Petra, Marcela a Veronika.

Freestyloví tanečníci:
Adrian Hlaváč - Specialista na taneční styl Poppin a Hip-Hop. S tancováním začal v roce 2009, kdy se za 1,5 roku stal lektorem tance. K tanci se dostal diky své síle a odhodlání se v tanci vyvíjet a zdokonalovat taneční prvky.

Matyáš - Tanečni styl Hip-Hop, Lockin, House. S tancem začal v roce 2009 stejně jako Adrian.

Stanislav
- Taneční styl Hip-hop, house. Tancuje od roku 2005.

Petra
- Taneční styl House. S tancováním začala v roce 2007, kdy tancovala na Michaela Jacksona a připravovala taneční show kde vystupovala s lidmi, kteří chtěli předvést číslo před vašima očima a cítit tu energii jako by tu byl sám samotný MJ. Street dance začala provozovat v roce 2010.

Zkušenosti a úspěchy Diamond crew ze soutěží:
- Mistři Prahy-2009,2010,2011
- Mistrovství Čech-2009,2010,2011
- Mistři ČR-2011 (úspěchy všech tanečníků za 3roky)

Další tanečníci, kteří Vás budou bavit svými exhibicemi je partička říkající si Naše Dimenze.

Taneční skupina Naše dimenze vznikla spontánně mezi lidmi, kteří žijí tancem a chtějí sdílet společné sny. Neklade mezery mezi tanečními styly a proto tanec pojímá důstojným způsobem jako jedno umění, k němuž byl stvořen a pro nějž je šířen.

Tony Vu (Tony) – choreograf skupiny, citlivý tanečník, vnímavý trenér a těžký filozof :-). Působí jako lektor v Taneční škole Hazard a Fantasy Dance Studiu.

Kristýna Smetanová (Týna) - Tancuje již 13 let, začínala disko tancem kde se stala více mistryní světa. Teď tancuje již třetím rokem streetdance a stala se trenérkou ve Fantasy Dance Studiu.

Jakub Moulík (Kuře) - Působil ve Vinohradském divadle a divadle v Karlových varech, dále v BDS Academy (1. a 2. místo hip hop formace Praha, 1. místo hip hop formace Čechy, 2. místo hip hop formace Beat street) a v několika tanečních seriálech. Nyní je trenérem v Pávl Dance.

Tímto se také otevírá možnost pro kohokoli z návštěvníků akce, kteří by chtěli s členy Diamond Crew, či Naše Dimenze změřit své síly v tzv. Battles.

Taneční vystoupení budou k vidění po celý den na open scéně v zahrádce Pražan a to již od 12. hodin.

Všichni návštěvníci djs a tanečního marathonu na Výstavišti budou moci prožít také první kontakt s novým produktem – energy drinkem Extasy.

Není potřeba extra výkon k tomu, aby jste si zažili Extasy na vlastní kůži - stačí potkat náš promo-tým a nechat si zvěčnit logo kdekoli na těle. A navíc, kdo si nechá dát naše razítko na zajímavé místo, získá zdarma plechovku „tekuté alternativy“.

Zapojit fantazii při výběru místa se vyplatí, protože na www.facebook.com/ExtasyStimulation proběhne soutěž o hodnotné ceny a kdo bude mít u své fotky s razítkem Extasy nejvíce „Like“, dárky budou jeho. Přijďte to říct tělem v sobotu na Výstaviště!

GTFCKD Extasy Djs Marathon Lineup:

OPEN SCÉNA – ZAHRÁDKA PRAŽAN

12:00 – AK47
13:00 – DOMIE
14:00 – MIGELL
15:00 – GUSMAN
16:00 – KETAN
18:00 – ADAM CLOUD
19:00 – REVIS
20:00 – KIFLI
21:00 – PETE WALK
22:00 – 05:00 - ** info v textu tiskové zprávy


KRYTÁ SCÉNA – KŘIŽÍKŮV PAVILON

20:00 – DANNLOOP
22:00 – MICHAEL J
23:00 – PAVEL BIDLO
00:00 – LUKAS HULAN
01:00 – JOHN CULTER
02:00 – JAKUB MILDNER
03:00 – MICHAEL C
04:00 – K.SANDRA
05:00 – END???



mapa

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DJS MARATHON

Sobota 3. 9. 2011
Vstup: zdarma
Vystupují:
Pavel Bidlo, Lucas Hulan, John Culter, Michael C, Ketan, Kifli, Jakub Mildner, Domie, K.Sandra, AK47, Michael J, Dannloop, Migell, Pete Walk, Revis, Adam Cloud a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika