Trance & Progressive kalendář 09/2011

Trance & Progressive kalendář 09/2011

01. 09. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Prázdniny vzhledem k nevlídnému počasí utekly jako voda. Festivalová sezóna pomalu ale jistě končí. S každým dalším dnem se zkracuje doba slunečního svitu a to je ten správný čas opět zavítat do klubů.
02. 9. Cinda Open Air Warm Up
Pekelný bar na Smíchově si na první pátek v měsíci připravil zahřívací akci k druhému pokračování Cinda open air festivalu. Ten proběhne o necelé dva týdny později, taktéž na smíchovském poloostrově. Těšit se můžete na Kifliho, Carrasco, Subgata, Pete Walka, Finidiho a Martyho Fishe

03. 9. DJs Marathon
Na pražském Výstavišti v Holešovicích proběhne GTFCKD djs marathon, na kterém se představí více jak 20 domácích djs. Party se koná na počest ukončení léta a přivítání nové klubové sezóny. Odstartuje v sobotu úderem poledne a čeká vás18 hodin taneční hudby a videoprojekce. Těšit se můžete na jména jako jsou Pavel Bidlo, Lucas Hulan, John Culter, Michael C, Ketan, Kifli, Jakub Mildner, Domie, K. Sandra, AK47, Michael J, Dannloop, Migell, Pete Walk, Revis či Adam Cloud. Vstupné je zdarma.

03. 9. Roxy Dance Conference
První sobota v měsíci patří je pravidelné party Roxy Dance Conference, kterou pořádají Crossryders. Tentokrát dorazí jako hlavní hvězda večera Ashley Wallbridge. O support se mu postarají rezidenti společně s nejnadanějším a nejmladším domácím producentem Thomasem Coastlinem. Dámy v koktejlech a pánové v kravatě určitě uvítají do 23.00 vstup zdarma.

10. 9. Cinda Open Air
Druhé pokračování Cinda open airu se hlásí o slovo druhou zářijovou sobotu! 10. 9. se opět rozduní pražská Císařská louka, aby všem partypeople opět nabídla mejdan ve velkém stylu! Tentokrát se na třech stagích představí více jak 20 domácích djs. Těšit se můžete na jména jako je Tommy Rogers, Loutka, Kifli & Carrasco, Subgate či Revis, Lucca, Orbith, Wolscha, Laydee Jane, Martin Gredner, Michael C a mnoho dalších.



16. 9. 3G
Ostravský klub vás opět zve na svou pravidelnou podzimní párty 3G. Jako hlavní headlineři se představí němečtí Kyau & Albert, Ronski Speed, Stoneface & Terminal, Dennis Sheperd a Schumann & Kloss. O domácí support se jim postará Michal Poliak společně s rezidentem Martinem Grednerem.

17. 9. In Trance
Na třetí sobotu v měsíci si Boxi do královehradeckého klubu Event pozval hned trojici zahraničních hostů ve složení Arctic Moon, Mike Wind a ReOrder. Sestavu doplní mladí a nadějní talenti Sandegle a Jimmy B.

17. 9. Spitfire!
To je nová klubová noc v pražském klubu Touster zaměřená především na tvrdší styly. Tento koncept je výhradně zaměřen na Hardstyle & Hardcore. Jako první djs se představují hardstyleový Nix Fungate, BaseShfiter, Soothzayer a hardcorový Tosha. Těšte se na pořádnou hardstylovou a hardcorovou jízdu! Přijďte si zaskákat na novou dimenzi tvrdého elektronického soundu do klubu Touster na party Spitfire!

23. 9. Clash of Beats
Hardsound a Prague Nightmare Records vás zvou na Noistorm CD release party. Pro prvních 300 platících si pořadatelé připravili dáreček, tím je nové album od Noistorm zcela zdarma. Ten večer se také budou křtít dvě nová EP - LYC 01 a PNR 03. Těšit se můžete na italské djs Subversion, Frazzbass, D-Tox, Prototype Hardcore. Domácí barvy budou hájít Hungry Beats, DJ Ychy, Dave LXR, Dirty Z a Mephisto.

23. 9. HardTechno Provincie 7 - Říše Mrtvých

Na poslední pátek v měsíci je připravená oslava druhého roku existence HardTechno Provincie. Do brněnského klubu Favál zavítá hardcorová djka z Holandska Day Mar. Tu doplní holandský Salva Trucha, francouzský Greg Notill a maďarský Robert Fabian. Dále uslyšíte domácího Golpeho, Lenzy & Tronic, B.P.M. a Slayera. Na druhé stage bude hrát Steen, Latech, Scarpo, Matimur, Skais, Krttek, Čmelda & Metik, Marcus De Hard a BTTU.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika