Další díl PITI PITI PA

Další díl PITI PITI PA

21. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
A je to tu zase! Druhý díl luxusní noci Piti Piti Pa startuje už tento pátek v nově zrekonstruovaném klubu Friends!
Takže drazí přátelé. Už dnes je jasné, že mejdánek se stane jedním z tažných koňů jediného g/l klubíku na Starém městě a budeme na něj své končetiny chodit rozhýbávat pravidelně. Hned při prvním startovním díle jsme neodešli ani po zavíračce a hráli si až do ryzího dopoledne. Pamatujete na tu legraci? Téměř to připomínalo seznamovací večírek na střední škole! Tolik zábavy a tolik nových kamarádů!

Krásných holek a kluků bylo nad hranici udržitelnosti a proto se tentokrát o hraní podělí zástupci obou pohlaví. Pánské osazenstvo dorazí pobavit žijící legenda pražské houseové a gay scény Vilém. Jak sám prozradil, už dnes pilně trénuje, aby se mohl představit s výtečným sofistikovaným setem pro publikum dospělé a náročné. No a nejinak tomu bude i s naší novou rezidentní DJkou Katkou Nodlovou, která právě nyní, když čtete tyhle řádky vybírá to nejnovější ze sexy hitovek, které letí světem. To všechno doplní novinka nejvíce žádoucí, posila z dálek (ale řádně sexy) Friends BoyZ band a jejich lechtivá performance.
To vše doplní veleúspěšná módní exhibice Šatna, kterou jste ve své premiéře mohli shlédnout před několika měsíci v klubu Mecca.

Myslím, že k tomu, aby jste se nerozmýšleli už bohatě stačí. Dost bylo pubertálních diskoték! Přijďte do Friends.


Friends Prague
Bartolomějská 11
Praha 1

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika