Battle night neumírá, jede dál ještě silnější!

Battle night neumírá, jede dál ještě silnější!

07. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rapová akce Battle Night se stala za dobu své existence opravdovou legendou. Mnohými milována, mnohými zatracována, přesto si stále žijící svůj dlouhý život, to je Battle Night. Už osmnácté pokračování téhle akce proběhne v sobotu 15. října v Praze!
Pražský klub Rock Café zažije 15.10 od 19:30 hod. opravdovou smršť. Desítky freestylerů, našlapaný program a stovky návštěvíků, to bude Battle Night No.18! A kdo že se to vlastně na stagi kromě soutěžících freestylerů představí? Těšit se můžeš na jednoznačně největší český rapový objev loňského roku, Resta! Silný texty, skvělá flow, perfektní podmazy – u Resta se určitě nudit nebudeš. Za gramcema ho navíc doprovodí i jeho dvorní DJ Fatte. Jméno druhého “headlinera“ večera je také úzce spjato právě s freestyle rapem. Talentovaný killer, který je stále “nasilu flegma“ - Strapo! I jeho doprovodí v pozadí DJ Fatte. Pokud ještě nemáte dost, vězte, že se můžete těšit i na třetí parádní koncert. O skvělou zábavu se postará půlka kapely BPM,člen Ty Nikdy Labelu a “mámin hodnej syn“, Paulie Garand.

Kromě rapu se tentokrát mohou těšit na show “par excellance“ i příznivci beatboxu. Vystoupí totiž člověk nejpovolanější – Jaro Cossiga!

Celým večerem bude moderovat známý moderátor streetových akcí a pořadů jako “5.element“, či „Face2Face“, Pan Radu! Těšit se tak můžeme na skvěle vyhecované a rozdováděné publikum, které určitě připraví všem vystupujícím dokonalý kotel.

I trojice Djs této akce je silně našláplá. Představí se DJ Mad Skill (Skoop ent.), kterého můžeš znát např. Z tracku “Technotronic flow“ s Rytmusem. Dále zahrají i pražští DJ Kwé (FX Bounce) a DJ Pyel!

Nyní se dostáváme k tomu, co možná většinu z vás zajímá nejvíce ze všeho. Kde se mohu registrovat do battlu a kolik mě to bude stát? Pro veškeré info o registracích klikej na webovou stránku HYPERLINK http://www.battlenight.cz!

Nemůžeme nezmínit ani ceny pro vítěze freestyle battlu. 10.000,- Kč, voucher a pohár, to bude hlavní odměna pro vítěze celé akce.Tak přijď podpořit svého favorita a v sobotu 15.října poslouchej nadupané rapové souboje live!

Nestačí ti tři “headlineři“ ani freestyle rap battle? Pak tě možná přesvědčíme informací o tom, že se na akci bude křtít nový videoklip od pražského rapera Dezerta. Dezert má talent jako hrom a byla by škoda nevyužít šanci vidět jeho druhý videoklip hned mezi prvními, ne?!
 
Chystán je i kompletní videoreport z celé akce (včetně battlů). Můžeš se pak tedy doma podívat na to, jak to celé proběhlo!

Takže si to zapamatuj. Sobota 15.října, 19:30, Rock Café, Praha. Žádnej e-mail, Facebook, Twitter, ani chat, v Rockáči pojede na 105% rap!

Dodal: Michal Kulhavý
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BATTLE NIGHT

Sobota 15. 10. 2011
Vystupují:
Rest, Fatte, Strapo, Paulie Garand, Jaro Cossiga, Pan Radu
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika