Startér je zpátky

Startér je zpátky

21. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vzpomínáte si ještě na Startér? Jsou tomu tři roky, co naše vyhledávací soutěž otevřela brány začínajícím talentovaným kapelám. Startér je zpátky a vy tak máte šanci sledovat současnou a hlavně čerstvou domácí hudební scénu skrz talentscountingovou show Radia Wave.
Startujeme 27. září v pořadu Factory Radia Wave. Alternátor domácího hudebního dění poslouchejte každé poslední úterý v měsíci od 18 hodin.

Soutěž vám pravidelně přinášela ty nejnadějnější zvuky linoucí se z garáží a laciných zkušeben. Nakoukávala do obýváků a odchytávala ty nejtalentovanější producenty. To, že byl Startér pořad s čuchem na talenty, dokazuje dlouhá soupiska jmen, která jste u nás měli možnost slyšet jako první, a která posléze potvrdila, že si vaší pozornost zaslouží: Charlie Straight, The Roads, Lanugo, Čokovoko, Kazety, The Uniques, Forma, Table, Dva, Lealoo, Scissorhands a zástup dalších. Vraťme se ale do současnosti.

Vaše nářky, prosby a stesk byly vyslyšeny. Každý měsíc budou naši dva ostřílení „čmuchalové“ pátrat po tom nejlepším na naší scéně. Tomáš Turek s Tadeášem Haagerem opět usednou za mikrofony a budou vám pouštět domácí kapely jako vůbec první! Neschovávejte si nápady do šuplíku, nebojte se zpětné vazby a pošlete své nahrávky našim lačným hledačům.

Kontaktovat nás můžete jak skrze email starter@rozhlas.cz, tak přes facebookový profil pořadu. Získáte tak možnost zahrát si vedle těch nejlepších (a to i v rámci mezinárodního srovnání, které bude součástí Startéru). Na konci roku bude nejúspěšnější z vás zařazen do prestižní koncertní řady Radio Wave Live Sessions a získá tak možnost natočit živák v podmínkách, které jsou jinak vyhrazeny jen symfonickým orchestrům a kapelám kalibru Sunshine nebo WWW.

Pro ty z vás, kteří jsou zatím na začátku připravujeme zbrusu novou složku pořadu - on air hudební školu, tedy Liduš. Kofři v daném oboru vás budou učit vazbit na kytaru, psát lkavé texty, cvičit stupnice na piáno nebo kvičet na theremin.

Více informací najdete na www.wave.cz/starter
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika