BUBBLES - bublinkatý mejdan

BUBBLES - bublinkatý mejdan

23. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V olomoucké Envelopě se opět roztočí vinyly na plné obrátky. Po minulém velmi vydařeném bublinatém mejdanu, který navštívilo více než 1100 lidí.
V olomoucké Envelopě se opět roztočí vinyly na plné obrátky. Po minulém velmi vydařeném bublinatém mejdanu, který navštívilo více než 1100 cluberů, přijal pozvání, jako main star, brněnský showman dj Orbith, dále po dlouhé době opět přivítáme v Olomouci českou djane Miss Reny, od které se můžete nechat unášet na líbivých tanečních rytmech a lineup vyšperkuje nová nastupující generace výborných djs a to Spyro, Home, Michael Scuberman a Hydrophonic.
Dále se můžete těšit na méně známé, ale o to více luxusně hrající dje Luxuse a Dixenta.

Druhá stage bude jako obvykle patřit sexy house muzik v podání Leo Lycry, Wolschi, Cordy a Esteze.

Nezbývá než se těšit na velmi našlapaný line-up a opět se přijít řádně vyřádit, propařit celou noc a vychutnávat atmosféru na tomto Speciál BUBBLES mejdánku.

--------------------

Pátek, 3.3.2006, Dance Hall Envelopa. Djs: Orbith, Miss Reny, Spyro, Home, Michael Scuberman, Hydrophonic, Luxus, Dixent. 2nd sexy house stage: Leo Lycra, Wolscha, Cordy, Estez. Vstup jen 70Kč. Specialitky: welcome drink, laser, videoprojekce, sexy gogo, laser, mega bublinkovač.


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika