Indie partička Airship míří do MeetFactory

Indie partička Airship míří do MeetFactory

26. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
„Dvoják“ britské kytarovky Airship a jejich amerických protějšků Eastern Conference Champions (známých mj. ze soundtracku Twilight ságy: Zatmění) se odehraje v úterý 4. října v MeetFactory. Obě kapely se představí českému publiku poprvé, Airship tak učiní v rámci turné k dlouho očekávané debutové desce Stuck In This Ocean.
Manchesterští mladíci Airship o sobě dali světu vědět s prvním EP Spirit Of The Beehive v roce 2008. Následovala turné s The Editors, Biffy Clyro nebo The Joy Formidable, ale kapela nechtěla nic uspěchat. Svůj „velký třesk“ si proto naplánovali až na letošní rok – po ochutnávkovém singlu Kids na podzim přichází vyzrálý debut Stuck In This Ocean. Ten produkoval Dan Austin, známý ze spolupráce s Doves, za pomoci Chrise Urbanowitze z The Editors. Teprve 22-letá čtveřice na něm „zeštíhluje“ svůj zvuk a neskrývá hitparádové ambice … vychytejte si je v rozletu kariéry, ještě než pro ně budou pražské kluby příliš malé!



Novou desku a koncertní materiál mají také Eastern Conference Champions, nebo zkráceně ECC. Letos v dubnu vydali druhé album Speak-ahh, na kterém se odrazili od zvuku čtyři roky starého debutu Ameritown produkovaného Owenem Morrisem (Oasis, The Verve). Loni se kapela dostala na výsluní díky zakomponování jejich písně A Million Miles an Hour na soundtrack filmu Twilight sága: Zatmění po boku kapel jako Vampire Weekend nebo Muse. To jim přineslo nové publikum, ale také postavilo před dilema jak se posunout dál. Zatím to vypadá, že kapela s novou deskou nastartovala správným směrem – pozitivní recenze se jen sypou a na část podzimního evropského turné vyráží ECC se slavnými The Get Up Kids.



Soutěž o vstupy na koncert Airship

O co hrajeme:
1x2 vstupy

Otázka: Jak se jmenuje pisen kapely Eastern Conference Champions, kterou obsahuje soundtrack filmu The Twilight saga: Eclipse?

Váš tip:
Atlas
A Million Miles an Hour
Bull In The Wild


Jméno:


Příjmení:


Email:




Soutěž bude vyhodnocena 3. 10. 2011

www.meetfactory.cz

Dodal: Tereza Havlínková, MeetFactory
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: AIRSHIP

Úterý 4. 10. 2011
Vstup: 240/340
Vystupují:
Airship, Eastern Conference Champions
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika