Další účinkující slovenských Electronic beats

Další účinkující slovenských Electronic beats

03. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pořadí třetí pokračování putovního festivalu elektronické hudby se bude na Slovensku konat již 15. října v bratislavském klubu MMC. T-Mobile ohlašuje dalších účinkující.
Až dosud se slovenští fanoušci elektroniky těšili jen z jednoho jména, které bylo z programu dosud zveřejněno. I to však stačilo na to, aby se první série lístků téměř okamžitě vyprodala. Ten, kdo to měl na svědomí, je Sascha Ring, známější jako Apparat. Berlínský zvukový inženýr a písničkových experimentátor vystoupí v Bratislavě i s plnohodnotnou kapelou jako Apparat band.

apparat

V programu bude mít důstojnou společnost, protože značka T-Mobile nabízí fanouškům urban hudební scény další důvod k radosti. A ne jeden, ale hned tři. Organizátoři festivalu Electronic Beats potvrzují v programu koncerty britských Lamb, dánských WhoMadeWho a DJ set švédských Miike Snow.

Manchesterské duo Lamb se na Slovensko vrátí poměrně krátce po úspěšném koncertě na festivalu Bažant Pohoda. Temná rytmická ekvilibristika Andyho Barlow a subtilní vokály Lou Rhodes tak dostanou šanci v přirozenějším a intimnějším klubovém prostředí.

lamb

Že severská elektronika není jen ta z Islandu, přijedou přesvědčit WhoMadeWho. Dánská dance-punková formace, kterou často přirovnávají k The Peaches, se dočkala slávy poté, co v roce 2007 promptně zaskočila na festivalu Benicassim za žánrově velmi podobné The Klaxons. V bratislavském klubu MMC, jehož prostory budou jejich elektro-punkové show sedět jako ušité, se představí s programem ke třetímu studiovému albu Knee Deep. To vyšlo teprve nedávno na renomované značce Kompakt.

Hlavním programem v prostorách MMC však zábava neskončí. Po koncertní části programu se párty přirozeně přesune do sousedních klubů Randal a Hopkirk, kde bude pokračovat až do časných ranních hodin.

O hudební produkci na afterparty se budou kromě lokální dj reprezentace starat i lídři švédského alternativního projektu Miike Snow. Christian Karlsson a Pontus Winnberg, známější jako producentský tým Bloodshy and Avant, jsou ověnčení cenou Grammy za produkci písně Toxic pro Britney Spears. Mají to kluci dobře vymyšlené. Přes den si vydělávají v komerčních vodách u Madonny či Kylie Minogue a přes noc se baví elektronickou diskotékou podle těch nejaktuálnějších světových trendů.

I přes čerstvým akvizicím v programu zůstává cena vstupenky na www.tixy.sk stále za úvodních 13 eur. I když line-up stále není kompletní, v polovině října se nejen Praha, ale i celé Slovensko již nyní má opravdu na co těšit. Zůstaňte proto naladěni, více informací bude následovat brzy!

Dodal: Marian Mitas
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRONIC BEATS

Sobota 15. 10. 2011
Vstup: 13 EUR
Vystupují:
Apparat band, Lamb, WhoMadeWho, Miike Snow
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika