Kepy namíchal Naked Podcast 006

Kepy namíchal Naked Podcast 006

03. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Krásné babí léto je v plném proudu a český label Naked Records pro vás připravil šesté pokračování oficiálního Naked Podcastu. Za mix se tentokrát postavil znojemský dj, producent a promotér Kepy, zástupce Gat Electra djs.
Podcast je k dispozici ke stažení opět exkluzivně na našem Soundcloud profilu. Set můžete také okomentovat či nahlédnout do tracklistu.

soundcloud.com/naked-records/kepy-naked-podcast-006

Profil DJ Kepy
Narodil se v roce 1986 ve Znojmě. První kontakt s elektronickou hudbou získává na počátku 90. let. V roce 2000 při neustálém sledování elektronické scény instaluje do svého PC první softwarové samplery. Učí se vytvářet smyčky, které mixuje tak dlouho, až z nich vychází jednoduché tracky. Určitý zlom pro něj nastává v roce 2003, kdy jeho skladba Fluidum zazní ve znojemském klubu Gogo.

Krátce na to poznává minimal, který jej oslovuje a začíná dále ovlivňovat jeho produkci. Jako producent se stále zlepšuje a výsledkem je jeho první oficiální release Statik v roce 2007. Od té doby se jeho skladby stávají pevnou součástí mezinárodních kompilací labelu Naked records. V roce 2007 zakládá společně s producenty Iary D a VK Studio projekt Gat Electra. Momentálně se Kepy stále věnuje produkci. Zastupuje label Naked records. Je promotérem a rezidentem několika akcí, na kterých se Gat Electra oficiálně podílí.

http://www.idj.cz/kepy/


Starší Podcasty
http://nakedrec.com/downloads_eng.htm
http://soundcloud.com/naked-records/sets/naked-podcast-official

Více info o labelu
http://www.nakedrec.com

Dodal: Lukáš Dostálek aka Skein
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika