Hurts si jako support přivezou Firefox AK

Hurts si jako support přivezou Firefox AK

03. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Andree Kellermanové a její alter ego Firefox AK se obaleno severskou melancholií protančilo až za švédské hranice. Firefox AK jedou jako support megaúspěšného britského dua Hurts a mají nakročeno k tomu, aby si získali nové fanoušky napřič kontinentem.
Ve Stockholmu dostal nahrávky nového alba do rukou guru indiepopu a producent Andreas Mattsson (Popsicle, Hello Saferide) který jejich dobrý zvuk ještě vylepšil.

Když se písničky vrátily k Andree, bylo to jako vánoční nadílka. "Zase se mu to povedlo" prohlásila Andrea, jakmile je slyšela..

Po dvou úspěšných a kritikou ceněných albech chtěla osobní a organickou desku. Spolupráce s Andreasem Mattssonem, spoluhráčem z Hello Saferide, ale nováčkem na poli elektronické hudby, byla nadmíru úspěšná. Poprvé Andrea pocítila, že nemusí do procesu tvorby písniček tolik vstupovat.

Brzy se k projektu přidala známá dvojice Lasse Mĺrtén (Johnossi) a Björn Yttling (Lykke Li, Peter, Bjorn & John). Poslech třetího alba Firefox AK je jako cestování mezi Stockholmem, kde žije Andrea, a Berlínem, kde se písničky produkovaly. Vznikl hudební kontrast mezi majestátnou přírodou a neonovými světly městských klubů. A pod tím vším proudí nádherný základ těch nejvíc melancholických melodií, které v roce 2011 uslyšíte.

A nyní je máte možnost vidět živě i v Praze a to jako support Hurts, 8.října ve velkém sále pražské Lucerny.

www.informationhurts.com


Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: HURTS

Sobota 8. 10. 2011
Vstup: 720 Kč
Vystupují:
Hurts, Firefox AK
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika