Syndicate 2011 – neuvěřitelný zážitek

Syndicate 2011 – neuvěřitelný zážitek

04. 10. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (2)
Po roce jsem se vrátil na do komplexu Westfalenhallen v německém Dortmundu, kde se konal další díl Syndicate. Opět jsem byl svědkem bezchybně koncipované harder stylez akce, kterou oživilo hned několik živých vystoupení a výborných setů. Hvězdný line-up a parádní atmosféra, to je přesně to, co nechybělo jubilejnímu vydání!
Německá promo agentura i-Motion v kooperaci s holandskými kolegy z Art Of Dance naplánovali již pátý ročník tvrdšího festivalu Syndicate. V komplexu hal byly připravené pro návštěvníky opět 3 scény. Každá ze zmíněných scén lákala nejedním zvučným jménem.

V minulém roce jsem se již Syndicate zúčastnil, na letošní ročník jsem se proto znovu těšil. Příčinou byl stejně tak jako v minulém roce line-up vytříbené kvality a parta výborných kamarádů.

Hudebně zajímavá, stylově pestrá party s ohromující produkcí - to je zkrátka event, na který se nedá jen tak zapomenout. Atmosféra sice byla letos maličko slabší, ale i tak to stálo za to. Nechyběl velmi silný zvuk, obrovská laser-pyro-světelná show a doprovázející MC.

Hlavní stage Masters of Hardcore byla stejně tak jako minulý rok postavena na delší straně haly. A co se výzdoby a osvětlení týče, tak tím se rozhodně nešetřilo oproti loňskému vydání. Komplex dále vyplňovaly dvě menší scény - Hardtechno Force a Hardstyle Prison, které si proti loňskému roku prohodily umístění.

syndicate

Když jsem dorazil na Master Of Hardcore stage, tak u mixpultu stál Accelarator a bavil z větší části zaplněnou halu svým setem. V jeho průběhu bylo možné zaslechnout Tommyknocker – Criminal či jeho novinku ve spolupráci s MC Alee No Fear, společně s výbornou skladbou Can't Break Me Down. Poměrně zajímavý rozjezd.

Poté následoval rychlý přesun na Hardstyle Prison, kde svým setem uchvátil fanoušky Frontliner. Postavení stage vzhledem tak trochu připomínalo Hardstylovou stage na domácím Pleasure Islandu, asi se k nám organizátoři přijeli inspirovat. Mistr raw stylu se s tím popravdě ani chvilku nemazlil a sázel jednu pecku za druhou: Frontliner Vs Marc Acardipane - Outside World (Outside Spacer Remix) a The Pitcher & Slim Shore - This is who we are, za což ho publikum odměnilo lesem zvednutých rukou nad hlavou – ještě teď mě z toho pohledu mrazí v zádech.



Prvním live actem na Masters of Hardcore stage byl italský Mad Dog. Filippa Calcagniho doprovázel během vystoupení jeho skoro dvorní Mc Jeff. Ten, kdo stejně tak jako já očekával skvělou zábavu, šílený mix vlastní produkce a precizní show, tak se určitě dočkal. Dav dostaly do toho správného šílenství tracky jako Noize Suppresor Vs Mad Dog - Basdrum Bitch, Amnesys - Ctrl D Future, Meccano Twins & Mad Dog – Meccane a DJ Mad Dog & Tommyknocker - Who's the best či DJ Mad Dog - A night of madness. Nechyběla ani horká novinka DJ Mad Dog feat. MC Jeff - Dedicated to your project, která měla být hymnou zrušeného festivalu Project Hardcore. Na závěr famózního vystoupení zazněl track DJ Mad Dog & AniMe - Hardcore machine.

Záznam vystoupení:


Opět jsem si na chvilku odskočil na Hardstyle Prison, kde svůj set pomalu odehrávala sympatická Djka z Itálie – Stephanie. Ta rozhodně potěšila svou produkcí Sicknite nebo trackem od pánů TNT – Utta Wanka.

syndicate

A zas rychle zpátky za dalším skvělým setem na Masters of Hardcore, kterým potěšila nerozlučná dvojice Korsakoff vs. Outblast. Hned z kraje vypálili hymnu letošní Syndicate Hymn of Syndicate, na kterou navázali další hymnou, ale z jiného festivalu Outblast - Bassleader. A aby těch hymen nebylo málo, tak došlo i na tu z loňských Masters of Hardcore Outblast & Angerfist Feat. MC Tha Watcher - Voice Of Mayhem. Na závěr svého setu oprášili speciální track z loňského roku Korsakoff vs. Outblast - Ich will noch ein bisschen Hardcore. Jejich vystoupení bylo prostě a jednoduše dokonalé!

Druhým live actem na Masters of Hardcore stage bylo italské duo Art of Fighters. U mě opět zabodovali a předvedli skvělou show na srovnatelné úrovni s Dominatorem. Vystoupení začali pro mě neohranou skladbou Plastic Surgery, na kterou navázali klasickým trackem A New Today. Nechyběla hymna letošního festivalu Dominator Nirvana of Noise. Rozloučili se letošní novinkou Oh My Sun. To byla opravdu strhující show.

syndicate

Další vystoupení, které jsem stihl zhlédnout na Hardstyle Prison bylo od dvojice D-Block & S-te-Fan. Ti mě více méně potěšili jejich produkcí Sound Of Thunder, Underground Tactic a Music Made Addict. Tímto jsem se s touto stage definitivně rozloučil.

Třetím a posledním live actem na Masters of Hardcore stage nebyli nikdo jiný, než domácím publikem zbožňovaní Angerfist. Letos jsem měl tu čest tuto dvojici slyšet již počtvrté a ani zde mě nezklamali svými tracky (In a million years, Incoming, And Jesus Wept ,Bite yo style), remixy (Hellsystem - Shut up and die a Diss Reaction – Jjjjiiiieeeaa) a společnými tracky s dalšími umělci (Angerfist & Predator – Legend, Angerfist & Outblast – Odious). Nemohli snad ani nezahrát „skoro klasiku“ Angerfist & Outblast ft. MC The Watcher - The Voice of Mayhem. Už teď se těším na další vystoupení, které tentokrát proběhne v pražském klubu Kostel v rámci party Heart Beat 2011.

Záznam z vystoupení:


Poslední dvojice hardcorových umělců The Stunned Guys vs. Amnesys na main stage mě potěšila skladbami Endymion - Payback v Tommyknocker's Yes I Am Remixu, Ctrl D Future od Amnesye a nečekanou peckou od Mad Dog - Nothing Else Matters. Noc uběhla jako voda a v line-upu jsem nenašel jediné slabé místo, při kterém bych si mohl odpočinout, bavil jsem se od začátku do konce.

syndicate

Po hudební stránce jsem byl velmi potěšen. Výkony DJs byly výborné, nejvíc se mně líbily sety Mad Doga, Art of Fighters, Frontlinera a Angerfista. Vizuální pyro-laser a light show byla doslova pastvou pro oči. Po stránce organizační jsem nezaznamenal sebemenší potíže ani tento rok. Zálohový systém na kelímky by mohl být standardem na podobných akcích i u nás doma. Co se výběru jídla týče, tak jsem byl nadmíru spokojen. Výborný gyros, nepřekonatelně dobrá šunka v housce, bagety, nudle a samozřejmě klobásy. Každý si určitě vybral co mu chutná.

Závěrem bych rád poděkoval organizátorům za výbornou party. Samozřejmě velký dík patří i českému organizátorovi celé výpravy. Výlet stál určitě za to, protože nic podobného jsem zatím nikde jinde nezažil. Tuto party stojí opravdu za to navštívit! Tak za rok zase v sobotu, tentokráte až šestého října - Syndicate 2012!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SYNDICATE 2011

Sobota 1. 10. 2011
Vstup: 47,30 €
Vystupují:
Angerfist (live), Art Of Fighters (live), Mad Dog (live), Korsakoff & Outblast, Dyprax, Negative A, Stunned Guys vs Amnesys, Catscan vs Predator, DJ D vs Rayden, T-Junction, Accelarator, Angeldust, Mc Tha Watcher Rush, Bmg Aka Brachiale Musikgestalter (live), O.B.I. + Lukas, Boris S. (live), Manu Kenton, Day-Már, Jason Little, Zahni (live), Pablo Ramirez Crypsis (live), D-Block & S-Te-Fan, B-Front, Thera, Stephanie, Twilight Forces, Chain Reaction, Frontliner, Mystery, Identic a Mc Syco
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

06. 10. 2011 | 09:59:34
+0 | -0

To Hups:

Mám HROZNĚ rád všechny anonymní komentáře :D, " asi se k nám organizátoři přijeli inspirovat." bylo ironickým rýpnutím
Hups
05. 10. 2011 | 23:57:02
+0 | -0
"Postavení stage vzhledem tak trochu připomínalo Hardstylovou stage na domácím Pleasure Islandu, asi se k nám organizátoři přijeli inspirovat." No nevím, jestli museli nasávat inspiraci tady, když obě akce sami organizovali (Pleasure Island společně s českou United Music) ;) .
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika