Michal Poliak vystoupí na Calling Vibes

Michal Poliak vystoupí na Calling Vibes

06. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Slyšíš to vzdálené volání a jemné vibrace? To už tě volá párty, která tě rozvibruje naplno v rytmu té nejlepší taneční hudby, party Calling Vibes. Dne 29. 10. 2011 na 2 pódiích v klubu Eden Mutěnice vystoupí Michal Poliak, Orbith, Gabriel Progressium, Beat Splitterz duo, Deep J, P.E.D.R.O, Rastyn a Mirkin.
Speciálně pro tuto party se klub obleče do dekorací šitých na míru, rozsvítí ho známý VJ Mon, nebudou chybět tanečnice z idance a ani soutěže o hodnotné výhry.

Co vás tedy čeká?

Master Squere Stage

Hlavní hvězdou tohoto podia bude moravský DJ a producent, stálice české scény se zkušenostmi z celého světa. Je jím Michal Poliak a tešit se můžete na velmi energický set v jeho podání.

poliak

Dále vystoupí hlavní tvář slovenského House import bookingu a pořadatel spousty eventů na Slovensku, zkušený Gabriel Progressium. Jak již jméno napovídá, hrát bude to nejlepší z progressive soundu.

Line up doplní zástupci papmotion.cz agentury P.E.D.R.O. se svým funky house a projekt Beat Splitterz. Toto duo ve složení Van Burn a Peter Averti vám představí i svoji vlastní tvorbu s house příchutí.

Celé vystoupení budou doprovázet tanečnice z agentury idance a speciální vizualizace, které připravuje Vj Mon. Celá halvní stage bude navíc doplněna o speciální dekorace vyráběných přímo pro tuto párty.

Digi Techno Stage


Toto podium bude připraveno v prostorách Remix clubu a i zde uslyšíte velké eso české taneční scény. Orbitha asi není třeba příliš představovat. Je znám svým specifickým soundem, který nebere ohled na módní trendy, pouze na to, jak vás roztančit. DJ Orbitha jste zde již v minulosti měli možnost slyšet a my ho opět přivážíme.

orbith

Orbitha doplní Rastyn minimal/techno soundem, který již vystoupil na mnoha akcích nejen v Praze a Brně a jehož hvězda stoupá strmě vzhůru.

Moravskou Freefall Crew bude zastupovat Deep J s různorodou směsí techhouse, minimalu a techna.

Tuto sestavu doplní rezident Remix clubu a párty R3PLAY MIRKIN.

Ani tato stage nebude ochuzena o speciální výzdobu a dekorace.


Ke každé zakoupené vstupence v předprodeji vás u vstupu čeká příjemné překvapení v podobě 2dcl nealka free a navíc se před akcí budou losovat čísla vstupenek a výherci získají slevu na nákup značkových věcí od STORM LONDON případně vyhrají dámské hodinky od firmy AVON.

Samozřejmostí bude STORM VIP terasa, na které se můžete těšit na vybraný alkohol zdarma, raut v různé podobě a samostatné zázemí.

www.calling-vibes.cz

Dodal: Petr Slezák
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CALLING VIBES

Sobota 29. 10. 2011
Vstup: 200/300, VIP 500,-
Vystupují:
Michal Poliak, Gabriel Progressium, Orbith, Rastyn, Deep J, Mirkin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika