Kosheen vystoupí v Praze a Brně

Kosheen vystoupí v Praze a Brně

05. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britští Kosheen vystoupí v ČR hned dvakrát! Na jejich energickou show se připravte 8. 11. 2011 v pražském klubu SaSaZu a 9. 11. 2011 v brněnském Boby centru, kde se předvedou v kompletní koncertní sestavě a představí dlouho očekávané čtvrté album Independence. Samozřejmostí bude i paleta jejich největších hitů, díky nimž si právě u nás vytvořili opravdu početné a vděčné publikum.
Od roku 2001 vypustili do hudebního světa celkem tři alba (Resist, Kokopelli a Damage). Každé z nich vždy charakterizovalo a jasně udávalo hudební vývoj skupiny. Už i z těchto důvodů je čtvrté album velmi očekávané a mezi fanoušky v poslední době velice diskutované. Již během loňského vystoupení v klubu SaSaZu jsme mohli slyšet ukázky z nového alba Independence, které svým názvem nabízí i logické vyústění jejich aktuální tvorby.

Pokud máte averzi k tomu, že většina dříve energických kapel zrají k tomu, aby postupně zvolnili a usnuli na vavřínech zamilovaných balad, tak u Kosheen byste měli rozhodně zbystřit. Kosheen si udržují i na novém albu velmi vysoký standard a berou si to nejlepší ze svých začátků a v kombinaci s nezaměnitelným hlasem zpěvačky Sian Evans se opět můžeme těšit na hudebně opravdu zajímavé album. Ke slovu se dostaly opět více taneční skladby pod vlivem elektra a ravu. Ukázky z nového alba (např. skladbu Belladonna) a další zajímavé remixy najdete na oficiálních facebook stránkách kapely a soundcloud profilu.

kosheen
Podívejte se na fotky z loňských Kosheen v SaSaZu

Sian Evans jste vedle projektu Kosheen mohli slyšet také např. ve skladbě Louder, kterou produkoval DJ Fresh. Nutno dodat, že právě její vokál má velkou zásluhu na tom, že se tato skladba vyhoupla přímo na první místo v singlech UK Singles Chart a prodalo se jí více jak 140 000 kopií. I tuto skladbu zařadili Kosheen do svých živých vystoupení.

Dodal: Petr Tajčman, LIVE61 s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KOSHEEN LIVE

Úterý 8. 11. 2011
Vstup: 590 Kč VIP 1 100 Kč
Vystupují:
KOSHEEN
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika