Evolution special již tento pátek

Evolution special již tento pátek

10. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zářiový mejdan měsíce klubu Fabric, 3G - Top Class Night je za námi a v měsíci říjnu je pro Vás připraveno pokračování oblíbené noci Evolution. Na toto vydání Evolution si její rezident Martin Gredner pozval anglického/irského dje Simona Pattersona.
SIMON PATTERSON, který odstartoval svou Djskou kariéru v roce 2001 a již v roce 2004 byl v prestižní anketě časopisu Mixmag označen mezi DJs, které bychom měli sledovat, od této doby vystoupil na spoustě významných tanečních akcích po celém světě jako například Dance Valley, Street Parade nebo Love Planet v destinacích jako Ibiza, Mexico City či Dubai. Jako hudební producent se projevil v roce 2006 hitem F-16, který si zamilovali snad všichni špičkoví Djs. Zaškatulkovat Simona do jednoho stylu je prakticky nemožné, hraje uplifting, hard-trance, tech-trance, psy-trance a svým vystoupením si díky tomu vždy získá mnoho fanoušků.

patterson

MARTINa GREDNERa
jehož residentní nocí Evolution je, není nutné dlouze představovat. Je nutné pouze připomenout, že vzhledem k jeho dlouhému působení v klubu Fabric, je vždy schopen perfektně odhadnout náladu publika a hudebně jim předat přesně to co chtějí, což opět potvrdil na noci 3G 16.9.2011.

Jako jeden z supportních djs byl pozván brněnský SONY VEGA, který si za svou DJskou kariéru prošel jako resident kluby Duplex, Perpetuum či 7.nebe a hrál na akcích jako Cybertronic(Bobycentrum), Electronic Connection po boku Sander van Doorna, Maura Picotta, Peta Tonga, Cosmic Gate, Sebastiena Legera a dalších.

Dalšími z supportních djs je napůl češké a napůl slovenské duo FRESHBOYS DJS, ve složení Libor Fiala a David Steiniger, kteří spolu spolupracují již od roku 2008 a jsou residenty párty Intergalactic, probíhající po klubech v Čechách i na Slovensku. Mohli jste je vidět a slyšet na festivalech jako Sunrise, Koncept Tatry, BeFree, Storm fest a dalších.

Těchto 5 DJs zaručuje tu maximální kvalitu říjnového Evolution a tuto kvalitu jen podpoří naše krásné GoGo tanečnice, ovocné bary,venkovní párty stan a nejen to.

Dodal: Daniel Jasník, Fabric
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
simon patterson, martin gredner, freshboys djz, sony vega
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika