Wonderland s Michalem Poliakem a Hardwellem v pátek

Wonderland s Michalem Poliakem a Hardwellem v pátek

12. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dlouho očekávaná klubová událost tohoto podzimu – Wonderland - proběhne již tento pátek 14. října v pražském prostoru SaSaZu. Vedle rezidenta Michala Poliaka vystoupí hvězda letošní Sensation – HARDWELL, maďarský anděl Julia Carpenter, a domácí Carl Lope.
Kromě skvělé hudby na vás čekají krásné tanečnice v andělských kostýmech, na míru vytvořené videoprojekce a dekorace, velmi speciální efekty, a hlavně dokonalá zábava do ranních hodin. Téma třetího vydání noci Wonderland je andělé a démoni, a proto všechny vyzýváme, aby se nebáli své kreativity a přišli v tematických kostýmech. Nejlepší kostýmy budou odměněny vstupem do VIP prostor.



SaSaZu se otevře pro návštěvníky ve 22.00 hodin, kdy hudební produkci odstartuje Carl Lope. Úderem půlnoci odstartuje Wonderland show setem rezidenta Michala Poliaka, kterého ve 2 hodiny vystřídá hlavní host večera Hardwell se svým 2,5 hodinovým setem. Závěr večera bude patřit Julii Carpenter.

poliak

Podívejte se na fotky z loňské Wonderland

Prvních 1000 návštěvníků získá exkluzivní Wonderland CD mixed by Michal Poliak, které obsahuje 16 skvělých tracků jak z Michalovy produkce, tak od jmen jako Hardwell, Marco V, Sander van Doorn, Dedmau5, Sidney Samson, Marcel Woods, a další..

Základní vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro za 290 Kč. Na místě bude vstupné 390 Kč. V nabídce jsou také VIP vstupenky, které kromě šatny zdarma nabízejí vstup do komfortních a luxusních prostorů VIP galerie SaSaZu, welcome drink, ovoce a ochutnávku exkluzivních vín. Vstupenky stojí v předprodeji i na místě 990 Kč. Výherci soutěží a hosté napsaní na guest listu by si neměli zapomenout doklad pro ověření totožnosti. Guest list se uzavírá ve 2 hodiny.

Přejeme vám skvělou zábavu v magickém světě Wonderland!

Více informací najdete na www.wonderland-night.cz

Dodal: Karolína Krézlová
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WONDERLAND

Pátek 14. 10. 2011
Vystupují:
MICHAL POLIAK, HARDWELL, Julia Carpenter, Carl Lope
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika