Palác Akropolis v zajetí Ohm Square

Palác Akropolis v zajetí Ohm Square

20. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dnes vypukne v Paláci Akropolis 7. ročník přehlídky Akropolismultimediale, která zábavnou formou seznamuje širokou veřejnost s nejnovějšimi trendy v oblasti audiovizuálních technologií.
„Letošní program jsme zameřili na interaktivitu – způsob komunikace nadřazený zaběhlým formám nejen v elektronických médiích, který nás s postupující dobou obklopuje stále více. Díky využití nejnovějších médií z této oblasti budou návštěvníci moci připravené instalace nejen pasivně sledovat, ale do některých se přímo zapojit a vytvářet svou vlastní formu momentálního projevu“ odhaluje záměr konceptu Roman Dušek z realizačního teamu.

Návštěvníci tak budou moci např. vlastními pohyby ovládat 3D projekce na bázi technologie Kinect, vyzkoušet si laser net (kdy přerušováním laserových paprsků mohou simulovat hru na hudební nástroj) nebo se seznámit s beat station (speciální aplikací pro ipad pro intuitivní tvorbu hudby).

Jako každý rok i letos Akropolismultimediale vyvrcholí speciálními koncerty skupin, které předvedou, jak lze těchto technologií využít v rámci hudebního vystoupení.

Letos pozvání přijali a do 22. století návštěvníky zavedou kultovní elektronická skupina OHM SQUARE, která ovládne páteční večer a stále populárnější elektropopová formace TOXIQUE, které bude pódium Paláce Akropolis patřit v sobotu.

ohm square

V obou dnech navážou na hlavní program ve Velkém sále afterparty a diskotéky na přilehlých barech, které budou přístupné až do třetí hodiny ranní.

Vstupenky na večer s Ohm Square (21.10.) jsou k dostání za 200 Kč v předprodeji a 250 korun na místě a na sobotu 22.10. s Toxique za 180 Kč v předprodeji a 220 korun na místě.

Předprodej zajišťuje Palác Akropolis a Ticketpro.


Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AKROPOLISMULTIMEDIALE

Pátek 21. 10. 2011 až Pátek 21. 10. 2011
Vstup: 200/250
Vystupují:
Ohm Square
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika