SeeJay Radio spouští nový design webu

SeeJay Radio spouští nový design webu

23. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Internetové SeeJay Radio od 17. října spustilo zcela nový dynamický a trendy zvukový obal. S výraznou vizuální změnou startuje také nový design webu radia na www.seejay.cz! Na nové zvukové grafice se podílel dj a producent Jean Luc, vokály nazpívala zpěvačka Victoria.
„Snažili jsme se do znělek vložit více energie. Největším záměrem ale bylo přiblížit se co nejvíce moderním trendům. A to se nám, myslím, povedlo“ dodává Jean Luc. Úplnou novinkou ve zvukovém designu SeeJay Radia je časový údaj na začátku každé hodiny. Ten posluchače informuje o tom, kolik právě je. A to jak v moderovaných, tak i v nemoderovaných časech.

Posluchači se mohou těšit také na velmi dynamické a zajímavě zpracované znělky, kterým žádné jiné internetové rádio v ČR nemůže konkurovat.

SeeJay Radio spustilo také nový web: „Do designu jsme se snažili vnést trochu světla, vtipu a funkční dokonalosti. Do nového webu jsme také zakomponovali interaktivní prvky, které uživatelům usnadní přístup například k aplikacím pro chytré telefony“, říká Ondřej Hruboš, který celý design vytvářel. Výsledek najdete na www.seejay.cz. Stejně jako na předchozím webu mají posluchači možnost najít archiv odvysílaných pořadů, bohatou fotogalerii nebo informace o novinkách v éteru a soutěžích. Novinkou budou v brzké době také nově nafocené fotografie celého moderátorského týmu.

A jak se na celkovou změnu SeeJay Radia dívá jeho ředitel Svatopluk Janík? „Účelem je přinést posluchačům každý rok co nejvíce novinek, jsme mladé kreativní rádio a chceme jít s dobou“, vysvětlil proměnu konceptu ředitel SeeJay Radia. Od začátku tohoto týdne tedy mohou posluchači zaregistrovat výraznou změnu v hudebních obalech a zároveň zcela novou podobu webových stránek. „Od listopadu chystáme několik zásadních programových změn, jako je například náš nový pořad Ranní Restart s Jirkou Koběrským a Lenkou Vacvalovou, VIP Zóna s Naděždou Krupskou nebo DJ TiME s DJem Michaelem J, dodává.

Ukázka SeeJay zvukového obalu ke stažení:
www.seejay.cz/download.php?idx=7025

Více na: www.seejay.cz

Dodal: Dagmar Pecinová, ALL STARS AGENCY
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika