Red Bull SoundClash ve 3 minutách

Red Bull SoundClash ve 3 minutách

27. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dvě pódia a dvě kapely naproti sobě, čtyři kola unikátního souboje a uprostřed vy, diváci, rozhodující o vítězi. Dobře známé písničky, jak jste je doposud neslyšeli. Večerem provedl opět Tomáš Hanák.
Není divu, že tahle akce, která nabízí pozoruhodný střet nejlepších hudebníků na tuzemské scéně, přitahuje zdravou, ale pořádnou pozornost! Neexistuje totiž lepší muzikantská akce, která by dokonaleji prověřila hráčské schopnosti vybraných kapel a přitom nabídla větší zábavu.

Tohle je Red Bull Soundclash - koncert, který má skutečně třeskutý zvuk! Letos se uskutečnil již podruhé a opět se na něm střetly dvě populární kapely! „Zajíčci“ NightWork vyzvali matadora Davida Kollera a jeho band. A sportovní terminologií řečeno: Vojta Dyk, Franta Soukup a spol. odešli jako spráskaní psi.



Hudebně se skupiny srazily 21. října 2011 v pražské Lucerně, kde řinčely kytary, třeskaly rytmy, rachotily baskytary, troubily trumpety, klapaly klávesy, zvučely hlasy, zněly hity a dojem dělaly pódiové kostýmy!

O vítězi rozhodl křik, dupot, pískot, řev a rachot publika! To zcela jednoznačně ukázalo na Davida Kollera, který si proto zaslouženě z druhého ročníku Red Bull SoundClash odnesl pás šampiona a vstupenku do síně slávy za loňskými vítězi Tata Bojs.

www.redbull.cz/soundclash

Dodal: Pavel Eichler, Barometr
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RED BULL SOUNDCLASH VOL. II

Pátek 21. 10. 2011
Vystupují:
David Koller vs. Nightwork
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika