Tisící koncert Chinaski se blíží

Tisící koncert Chinaski se blíží

31. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Turné Klubový speciál 2 skupiny Chinaski začalo na jedničku. Oba koncerty, které kapela odehrála před plnými kluby, byly plné skvělých písní a výborné atmosféry. Každý, kdo přijde na koncert může Chinaski vidět nejen „naživo“, ale i začít odpočítávat do tisícovky koncertů. Ten jubilejní tisící bude 7. prosince v Lucerna Music Baru.
A co vzkazuje kapela fanouškům? „ Budeme hrát víc než dvě hodiny průřez všemi alby, které dosud vyšly od roku 1995. Připravili jsme si méně známé skladby, které se budou střídat s našimi největšími hity. Řekl bych, že máme opravdu jedinečně sestavený seznam písní, který chceme prezentovat právě a jenom na tomto Klubovém speciálu 2. Sledujte naše webové stránky a dozvíte se více a hlavně aktuálně!“ dodává František Táborský, kapelník skupiny Chinaski.

Turné má i preventivní poselství – bojuje proti požívání alkoholu za volantem, a proto se jeho podtitul nese ve znamení hesla „Chceš vidět i další náš koncert naživo? Je to na tobě!“. Návštěvníci každého mají možnost u stánku BESIP dostat alkohol testery, reflexní prvky a letáky a hlavně si pomocí speciálních brýlí a hry vyzkoušet, jaké to je řídit pod vlivem alkoholu s 1,5 promile v krvi, což je hladina, při níž se mnozí považují téměř za střízlivé.

Všichni zájemci o koncerty si mohou vstupenky pořídit v obvyklých předprodejích – veškeré informace jsou k dispozici na www.chinaski.cz , http://cs-cz.facebook.com/chinaskipage a o projektu BESIP www.jetonatobe.cz.

Nezapomeňte soutěžit o vstupy na jednotlivé koncerty!

chinaski


Dodal: Johana Turnerová, Turner PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHINASKI KLUBOVÝ SPECIÁL 2

Středa 7. 12. 2011
Vystupují:
Chinaski
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika