Shake Stream Vol. 2 v Atelier clubu

Shake Stream Vol. 2 v Atelier clubu

31. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Napadlo vás někdy, proč sakra v dnešní době nejsou párty propojené s internetem pevněji, než je pouhé upozornění na ně a následný fotoreport plný pózujících lidí? Nejste v tom sami! Loňský pilotní díl párty Shake Stream poslal živý párty proud rovnou k vám domů. Bez přetvářky, audio, video, live. Vnímáte ty možnosti? Propojení klubů, lidí, kultur... A to je jen začátek. Začátek nové éry, u kterého můžete být.
Čas a technika dospěly pro Shake Stream Vol. 2. Update neminul samozřejmě ani line-up. Své frekvence pošlou tentokrát do sítě Audio:Hertz UK, aktuální dirty electro house DJ, live act a producentské duo Velké Británie. Za pouhý rok spolupráce si dokázali vydobýt reputaci napříč UK, Evropou a celým světem. Jejich remixérským choutkám neunikli třeba Fat Boy Slim, Chase & Status, Ellie Goulding nebo Groove Armada. Špinavé synťákové basy, energický rytmus a dupavé beaty. Až absurdně skvělá kombinace live.



Domácí živá rezidentura zůstává v osvědčených rukou Developing Artists. Uhrančivá zpěvačka Mother@Work a senzitivní DJ a hudebník Tchunhas se po loňském skvělém uvedení vrací zúročit inspiraci a zkušenosti z letních festivalů, desítek dalších vystoupení a spolupráce se zásadními jmény domácí hudební scény. Nebojte se vyšší estetiky. Je těžké ubránit se všudypřítomným superlativům, když dojde na jméno Toni Glide. Pokud ho ještě neznáte, někam si ho napište tlustým fixem. Ještě o něm hodně uslyšíte ze všech stran.

Nebudeme nic zastírat, Toni Glide má velmi blízko tomu stát se světovou hvězdou podobně jako například Avicii v loňském roce. Nápověda: Toniho remix byl obsažen na celosvětově 8. nejprodávanějším progressive house singlu na juno.co.uk „ DJ NEO - Just Another Crack“.



Snad jste si nechali v notýsku dostatek místa na ještě jeden tlustý nápis: F1D0. Zatím je známější spíš za hranicemi než doma, ale ruku na srdce, když ho sleduje například i Ferry Corsten nebo Judge Jules, neměli bychom ho rozhodně opomíjet ani doma. Ve vlastním zájmu. F1D0vy remixy a bootlegy od Andain a Mord Fustang až po Prydu a Swedish House Mafia jsou jen špičkou pověstného ledovce.

Formaci hlavní stage uzavírá Hermez. Součást formace bez jakýchkoliv zábran Porn Twins & Co. Inspirován mimo jiné zkušenostmi z festivalu Summer Of Love či Checkpoint stage na filmovém festivalu v Karlových Varech a věčným pohybem v hudebním podhoubí přináší nezbytný prvek chaosu. Nezapomeňte, jediný lepší plán na 25.11., než se připojit na Shake Stream, je být jeho součástí. Be a part of the stream!

Dodal: Bronislav Winkler
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHAKE STREAM VOL. 2

Pátek 25. 11. 2011
Vstup: 50 Kč
Vystupují:
Audio:Hertz UK, Developing Artists, Toni Glide, F1D0, Hermez
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika