Decadance Back2Czech: souboj české djské špičky

Decadance Back2Czech: souboj české djské špičky

06. 11. 2011  |  Autor: Misha  |  Komentáře (0)
Decadance je party, která ráda experimentuje a šokuje, a proto jsme si nemohli nechat ujít další díl této jedinečné akce. Tentokrát jsme se mohli těšit na koncept djského souboje s atmosférou klasického boxerského matche v ringu.
Decadance…dříve bych napsala, že zažijete noc plnou barev, tance, skvělé hudby i atmosféry, neopakovatelných performancí, velkolepých kostýmů a tanečních čísel. Ale dnes? Nadcházející edice slibovala něco, co v těchto zeměpisných šířkách ještě nebylo!!! Prostor klubu SaSaZu se pro tuto noc proměnil v boxerskou arénu, kde se během několika hodin utkalo v přímých soubojích 6 dvojic složených z toho nejlepšího, co současná česká djská špička nabízí.

Dnes má Decadance své jméno a hlavně nás – své fanoušky, kteří už vědí, co se bude dít, a že bude stát za to vyrazit do SaSaZu. Takže stačí napsat, krátce a výstižně, že po půlroční pauze tu byla zpět v plné síle Decadance se vším, co nás na ní baví. Principem této show bylo, že každá z dvojic dostala k dispozici pouhých 80 minut času, během kterého ze sebe musela vyždímat to nejlepší a získat sympatie publika.

Po desáté hodině to ale v klubu SaSaZu vůbec nevypadalo na nějakou velkou akci. Návštěvníci se dali spočítat na prstech ruky a spíše než taneční show mi to připomínalo třídní sraz „security boys“. Přesně s úderem půl jedenácté začal první souboj, na scénu postupně nastoupili první dva aktéři souboje: dj Marcos a sympatická djka Evson. Nástup byl opravdu stylový, v boxerských pláštích, s boxerskými rukavicemi, za doprovodu sličných hostesek a za znění slavného songu Eye of the tiger z filmu Rocky. Bohužel v tu dobu bylo v klubu stále poskrovnu návštěvníků, a tak je pomalu neměl kdo přivítat a vyburcovat k výkonům.

marc evson

Ale kolem půlnoci to se konečně začal zvyšovat počet partypeople, kteří byli zvědaví na další „boxerské zápasy v ringu“ … Vyražené zuby a bolestivá zranění, to ovšem nebylo to, co nás všechny zajímalo, všichni jsme si chtěli užít párty na maximum. Atmosféra v klubu se jako mávnutím kouzelného proutku změnila a lidé se konečně začali bavit.

sadler paco

Souboj Chris Sadler vs. P@co byl opravdu bojem na ostří nože, kdy jedna super taneční „pecka“ střídala druhou. Pro mě osobně byl tím největším zklamáním souboj Lucca vs. Ladida. Dle mého názoru, přestože normálně Lucca opravdu ví, jak dostat publikum do varu, tak se svými zvučně laděnými tech-housovými rytmy nechala v klidu nejen pány s drátem na uchu, mě ale i další návštěvníky. Ale i česká královna trancové taneční scény LayDee Jane se nenechala zahanbit a v souboji s Martinem Grednerem byla bezkonkurenčně lepší. Co souboj, to originál. Nikdo z nás ani nečekal, že by se v ringu objevil ručník znamenající vzdání se boje … Decadance Back2Czech - DJ Battle byl totiž boj do poslední kapky krve!

luccal ladida

Ke kladům akce patřili výkony jednotlivých djs, perfektně vyladěný zvuk, jenž nebyl ani příliš nahlas, ani potichu. Dobře také fungovala klimatizace, takže se nedostavilo žádné vedro, jakožto neduh některých klubových akcí. Dalším plusem byla aktivní úklidová četa, takže se na tanečním parketu nehromadily odpadky. Páteční večer sliboval pestrou směsici toho nejlepšího, co česká djská scéna může nabídnout a splnil na 100% naprosto všechno, co sliboval.

Ale kdo vyhrál, to není vůbec podstatné, protože naplněný klub na domácí lineup je opravdu tím nejlepším oceněním pro každého dje.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DECADANCE – BACK TO CZECH!

Pátek 4. 11. 2011
Vstup: 190/290 VIP 1 600/1 900
Vystupují:
LUCCA vs LADIDA, LOUTKA vs BIDLO, LAYDEE JANE vs M. GREDNER, CHRIS SADLER vs PACO, BRIAN vs MICHAEL C, MARCOS vs EVSON
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika