Erasure se vrací po 14 letech do České republiky

Erasure se vrací po 14 letech do České republiky

13. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již zítra zavítá do Prahy britské duo Erasure, které má za sebou více než dvouměsíční turné s novým albem Tomorrow´s World. Česká republika je jejich téměř poslední zastávkou na dlouhé koncertní šňůře, následovat už budou jen koncerty v Bratislavě a Budapešti.
Čeští fanoušci se mohou těšit na skladby z nové desky, která podle kritiků potěší především věrné fanoušky této nerozlučné dvojice, Andy a Vince se totiž monotematicky vrací k určitému sledu vlastních tvůrčích postupů. Erasure ale novou desku hájí a mají za to, že zní úplně jinak, než co za celou dosavadní kariéru udělali. „Je na ní více zvuků, skladby jsou zvučnější a tanečnější,“ dodávají téměř jednohlasně.

Ti z vás, kteří znáte spíše starší skladby a hity, budete jistě potěšeni, protože „většina písní bude ze starších alb, takže každý by měl znát aspoň jednu písničku," upřesňuje Vince Clarke zakladatel Erasure k pražskému koncertu. Zajisté tedy nebudou chybět pecky jako Sometimes, A Little Respect, Love To Hate You, Always, Victim of Love nebo Ship of Fools.

erasure

Erasure zahrají tedy již zítra 15. listopadu v pražské Incheba Aréně, vstupenky jsou stále ke koupi v předprodejní síti Ticketpro, na místě budou za 800 Kč, VIP vstupenky k sezení a k stání k pódiu jsou již vyprodány. Hala bude pro veřejnost otevřena krátce po 18 hodině a jako předskokani zahrají Datwerk, duo známé především z devadesátých let, které nyní ohlásilo svůj come back.

Po skončení koncertu začne v Klubu Kostel v odsvěceném kostele sv. Michaela Archanděla v Michalské 29 na Praze 1 after párty, na kterou je možné na místě zakoupit lístky za 100 Kč. Party pojede až do rána a budou k vidění projekce společně s DJ sety nejen Erasure.

Foto: Marek Smejkal

Více na www.inpromotion.cz

Dodal: Jana Chlupová, Madree promotion s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: ERASURE

Úterý 15. 11. 2011
Vstup: 830 Kč, VIP 1 100 Kč
Vystupují:
ERASURE, Datwerk
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika