Soulfull meeting poprvé v Praze

Soulfull meeting poprvé v Praze

13. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Léto už je sice nenávratně pryč, ale to neznamená, že se nemůžeme přenést zpět na slunné pláže. Yes Club společně s Delite Agency vám totiž do Prahy přináší hudební festival Soulful meeting, který již několik let slaví úspěchy na Fracouzské riviéře!
Dva dny a dvě noci té nejlepší muziky od předních producentů a Djs, jak z české, tak ze zehraniční dep house & soulful scény, to vše ve dvou klubech a poté v barech v samotném srdci Prahy, Funktion One zvuk, 3D mapping a bohatý výběr těch nejlepších letních koktejlů – to vše je PRAGUE WINTER SOULFUL MEETING!

Na akci vystoupí více jak 25 Djs, proto není možné představit si je všechny, ale pojďme si říct pár slov aspoň o headlinerovy tohoto festivalu, kterým není nikdo jiný, než DJ YASS, vydávající své skladby na světoznámých labelech Defected nebo Strictly Rhythm.

YASS začal exprimentovat s gramofony už jako malý kluk a v devatenácti letech se stal nejmladším rezidentním Djem v Paříži. Od tohoto okamžiku, ovlivněn těmi nejlepšími Djs z celého světa, neustále pracuje na své technice mixu a dostává se na spičku mezinárodní klubové scény.

Prvních 7 let se za mixážním pultem věnuje převážne hip-hopu, ale poté ho smete “Rave party” vlna, která se prožene Paříží. Otevírá se mu zcela nová cesta, která ho později nasměruje k techno soundu. Jeho vinyl bag se začíná plnit deskami z Detroitu, Chicaga Anglie a Německa, jeho oblíbenými labely jsou jako Axis, Trax, Relief, Synwave nebo Trésor.

Od roku 1997, na konci jeho studií Sound Engeneeringu, začíná působit v pařížských klubech a stále více a více inklinuje k house music, které pak naprosto propadne. V té době kluby stále dávají přednost hip-hopu nebo technu, ale on se nevzdává a tlačí kupředu house s prvky funku, jazzu a diska. Zanedlouho již hraje skoro každý den v týdnu v největších klubech ve městě, po boku ostřílených Djs jako jsou Dj Sneak, Johnny Corporate, Dj Spen, Little

Louie Vega, Dj Deep, Frankie Feliciano, Roger Sanchez, Martin Solveig nebo Jamie Lewis. V roce 1999 také začíná cestovat a hrát po celém světě a jeho Pumping Soulful House“ styl se těší velké oblibě.

Jak již bylo zmíněno, YASS není jen DJ, ale také producent, vydávající na světově známých labelech. Jeho první tracky jsou ovlivněné hip-hopem, stejně tak jako jeho DJ kariéra, ale v roce 2001 vydává svůj první hauzový maxi singl „Body call“ po jménem Honey, které vychází pod značkou EMI records. Jeho další singl „October“, vydaný již po jeho současným uměleckým jménem YASS se stává velice úspěšným a můžete ho nalézt také na kompilaci „Playa de la Luna“ mixovanou Laurentem Wolfem. Poté vydává nespočet tracků na labelu Defected, z nichž se mnoho z nich dostává na přední příčky žebříčků.

DJ Yass přiletí se svými kolegy, projektem JERK HOUSE CONNECTION, kteří vystoupili v Yes Clubu letos v dubnu , doplní je MIKE & TESS vs TUXXL aka UNIVERSDJ, námi velice známá Djka MISS DUCKIN´ a nespočet předních českých Djs jako LUMIERE, MANIO, SOUTH SOUL, ALEX DOUCHE, PAT HEART, SCHWA, MAYLOW nebo PETR K .

Jak již bylo zmíněno, festival trvá dva dny a dvě noci, z Yes Clubu se v ranních hodinách přesouvá do Le Clanu, který je vzdálen jen pár minut pěšky, poté do Beer Factory a Palffy Paláce, kde bude probíhat odpolední Soulful branch a v sobotu ve večerních hodinách opět zpátky do klubu YES! A v neděli to samé.

Vstupenky na tento maraton si můžete pořídit v předprodeji na stránkách http://www.ticketstream.cz za pouhých 150kč na oba dva dny a nebo přímo na místě za 200kč.

Součástí vstupenky je také možnost rezervace hotelu za speciální ceny, více informací se dozvíte na http://www.yesclub.cz

Dodal: David Hodák, Yes Club PR Management
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PRAGUE WINTER SOULFUL MEETING

Pátek 25. 11. 2011
Vystupují:
YASS SOLDIERS OF TWILIGHT JERK HOUSE CONNECTION MIKE & TESS vs TUXXL aka UNIVERSDJ SINGER:LYDIA MISS DUCKIN DAMIEN KAY LUMIERE, MANIO, SOUTH SOUL, ALEX DOUCHE, PAT HEART SCHWA MAYLOW PETR K Anthony Marshall David Mateo Supranova Dabeul Di in DIUKE ,LUKE SKYWALKER Jayfee Kamal skki
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
PRAGUE WINTER SOULFUL MEETING, 25.-26.11. Yes club
1x2 vstupy + 1x filtrační láhev Bobble
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika