Sean Miller - autor hitu Sinnerman poprvé v ČR

Sean Miller - autor hitu Sinnerman poprvé v ČR

28. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Dne 20. 1. se v České republice na rezidentním eventu djs Subgata a Nkypa Creative vůbec poprvé představí přední světový producent a dj Sean Miller (Viva Music, Canada), který je v poslední době znám především díky hitu Sinnerman 2011, který byl po dlouhou dobu na prvním místě chart na známém hudebním serveru Beatport.
Tento tech-housový mág úzce spolupracuje s takovými jmény jako je Steve Lawler, Nic Fanciulli, 2000 and One nebo Audiofly.



Již zmiňovaný hit Sinnerman 2011 spatřil světlo světa na renomovaném světovém labelu Marka Knighta - Toolroom a jeho další počiny byly vydány neméně známými labely jako je Viva Music, Supernature nebo Stereo productions.

Za svou více jak desetiletou kariéru se Sean vyšvihl na post mezinárodně uznávaného umělce, který vystupuje po celém světě od Ameriky počínaje, přes Evropu a Afriku až po Asii.

Svým osobitým soundem nabitým skvělou energií vystoupil například na světovém eventu Creamfields v Peru a Argentině, známém mexickém festivalu BPM, v klubu Red Light v Paříži, v new yorské Pache, Ministri of Sound v Londýně, Spaceu v Miami a dalších festivalech a eventech po celém světě!

Jsme velice rádi, že vám tohoto umělce můžeme představit premiérově v České republice na lednově Creative party dj Subgate b-day 20.1.

Dalším vystupujícím na tomto eventu je rezident Creative party - dj Subgate, který v rámci lednového vydání této party oslaví své narozeniny. Subgate již měl s hlavním hostem Seanem Millerem tu čest letos v únoru na Kostarice, kde spolu společně vystupovali v tamním vyhlášeném klubu Vertigo.

Kromě exkluzivního zahraničního hosta se na lednové Creative party dj Subgate b-day představí i další hosté, kterými bude slovenský matador Slavoc, jež pravidelně vystupuje na předních slovenských festivalech a parties typu Be Free, Rudava festival nebo Pool Tool. Dalším vystupujícím je známý český dj a rezident dnes již legendárních akcí Havana club tour de bar - dj Manio, severočeský Schwing, Marty Fish a Finidi.

Nesmíme zapomenout ani na druhého rezidenta Creative party, dje Nkypa, který tak uzavírá lednovou formaci tohoto eventu.

Kompletní informace naleznete na facebooku a na www.chapeaurouge.cz.

Kompletní biografie a diskografii Seana Millera
Sean Miller on Soundcloud
Sean Miller on Facebook

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CREATIVE PARTY

Pátek 20. 1. 2012
Vystupují:
Sean Miller, Manio, Schwing, Subgate, Marty Fish, Finidi, Slavoc (SK), Nkyp, Kifli, Peet Sanders
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
lukas
29. 11. 2011 | 14:11:01
+0 | -0
pokud vim tak tohle zremixoval felix da housecat tenhle dj skladbu sinnerman pouze upravil
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika