Nový festival - Rio De Rivera

Nový festival - Rio De Rivera

06. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
13.5. se uskuteční v areálu brněnské Riviery nový velký open air festival Rio De Rivera. Jedná se o celodenní multižánrovou akci, která v odpoledních hodinách bude doplněna o sportovní aktivity a v noci se plynule změní v taneční party.
Na hlavním podiu se od 12 hodin vystřídá celá řada známých tuzemských kapel v čele s populárními Monkey Business. Vystoupí zde také brněnská hip hopová formace Naše Věc, která se vrací po roční pauze na scénu právě na této akci. Z dalších kapel na akci vystoupí Khoiba,Indy + Wich,Knot Photogenic,Tibet a nadějná funky formace z Chrudimi s názvem Dean & Groove Comp.

Druhá scéna festivalu – taneční stan – bude mapovat současnou tuzemskou i zahraniční scénu. Vrcholem večera bude dvouhodinové vystoupení francouzského elektro Dje Floa, majitele labelu Funktion a rezidenta známého pařížského klubu Rex. Floa doplní maďarský trance DJ Mc Cyber a tuzemská elita Michael Burian, Orbith, Javas a další DJs.

Festival Rio De Riviera má ambice přivézt příští rok celou řadu zahraničních hvězd. První ročník sice mapuje převážně tuzemskou hudební scénu, ale pořadatelé akce agentury Applaus Music Production a Mersey Agency se snaží připravit festival na nejvyšší technické i organizační úrovni.

Generálním partnerem projektu je významná olomoucká obchodní společnost Step Style, které patří dík za to, že „ Rio de Riviera“ spatří světlo světa.

Rio De Rivera


Předprodej : Ticketpro 199/250 Kč na místě

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika