LUNO představují nové EP Litato

LUNO představují nové EP Litato

28. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
LUNO nabízejí světu svoji novinku Litato. Jelikož jde o zkratku pro Love Is The Answer To All, odhalí zde svoji romantickou duši. EP pokřtí 30. listopadu v pražském klubu Roxy. Luno se stejně jako v minulosti drží osvědčeného postupu a ignorují klasický model alba. Pro své fanoušky si tentokrát připravili EP obsahující 4 songy.
Kapela vybočuje ze zajetých kolejí, i co se týče způsobu natáčení. Studiu se vyhnula velkým obloukem a EP natočila částečně na chatě a doma. „Tohle EP nepoznalo studio," rozpovídal se „zeširoka“ basák Šmity, který album nahrál a mixoval. „Točili jsme nějaký věci u Šmityho na chatě a nějaký u Šmityho doma. Byla to docela výhoda, protože člověk tolik nepočítá čas strávený na chatě jako čas strávený ve studiu," ujímá se slova sdílnější Ema Brabcová.

EP sice obsahuje pouze čtyři skladby, každá ale pochází z pera jiného člena kapely."Řekli jsme si, že by mohlo být zajímavý a pestrý, kdyby každá skladba na EP vyšla z pera někoho jinýho. Takže ačkoli Šmity aranžoval dost všechny věci, každá věc má trochu jinej nádech. Ale není to samozřejmě každej pes jiná ves, myslím, že je docela dobře poznat, že jsme prostě vyšli nějakou cestou dál," dodává zpěvačka.

Luno jsou plodní, i co se týče klipů, a tak stejně jako u předchozího EP hodlají ke každému songu z Litato natočit video. Práce zůstane v rodině, protože se jeho prvního klipu ujal manžel Emy fotograf a režisér Roman Dietrich, který zvládl obstarat i jednu kameru, druhou si vzal na starost kameraman Tomáš Kaidl. Videoklip vznikal ve studiu Cash Only a již brzy spatří světlo světa na webu kapely.

Singl Ankle Deep In A Swamp Of Lies už v tuto chvíli rotuje na vlnách rádia expres a bojuje ve Velké sedmě Rádia 1.

EP LITATO pokřtí Luno již 30. listopadu v pražském klubu Roxy.

Více o LUNO na www.lunomusic.cz


Dodal: Martina Bínová
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: LUNO

Středa 30. 11. 2011
Vystupují:
luno
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika