Trance & Progressive kalendář 12/2011

Trance & Progressive kalendář 12/2011

29. 11. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Vánoce se blíží a s nimi i spousta silvestrovských oslav. Do konce roku nás čeká ale ještě mnoho klubovek jako jsou Roxy Dance Conference, Impress, Czech This Future a další akce. Více v prosincovém přehledu.
03. 12. - Roxy Dance Conference
První sobota v měsíci patří již neodmyslitelně pravidelné party Roxy Dance Conference, kterou pořádá dvojice djs Crossryders. Tentokrát dorazí jako hlavní hvězda večera duo Cosmic Gate, které zde i mimo jiné představí své nové album Wake Your Mind. O support se jim postarají již zmínění rezidenti Crossryders společně s ikonou domácí taneční scény Bon Finixem.

03. 12. - Impress
Toto vydání klubové noci v pražské Mecce nese podtitul Revis B*Day. Jako hlavní host se představí rezident nocí The Gallery ve vyhlášeném londýnském klubu Ministry Of Sound - Gavyn Mytchel. Pogratulovat dále přijdou John Culter, Adam Cloud, Pete Walk, Subgate, Gold Dust, Marty Fish, Hozzy a Nick Martino. Druhá stage bude hostit jména jako Nkyp, Gusman, Deivis, Otik Von Hell, Tokátko, Michael Calda & Cube, Peter Costa a Tripod.

03. 12. - Hardcore Imigrators Vol. I

Pražský klub Matrix si na první sobotu připravil party plnou tvrdých beatů - Hardcore Imigrators Vol. I. V průběhu večera uslyšíte hardstyle a hardcore od domácích djs jako jsou DarkWatcher, Robar, Neuf, Dirty-Z, Dj Raiden, Nki, The Nazgul a Olihen. Přijďte podpořit domácí harderstyles scénu. Poslechněte se set od jednoho z účinkujících:

EarBuster-Oliheň-2011MIX-harcore-gabber by Olihen.live-CGF

10. 12. - Czech This Future Back 2 Back Edition
Druhou sobotu v měsíci proběhne v pražském klubu Touster již devátá epizoda party, která nabízí prostor domácím djským talentům. Deváté pokračování si vzalo za cíl představit (vedle rezidentů akce) opět nějaká ta nová jména, a to formou b2b setů. Vystoupí Joe Cormack, DJ Tigi b2b Alexx van den Berg, Zooropix b2b Hellman, Sandeagle b2b K1aptcha a Milestorm b2b Ian Rai.

10. 12. - Evolution special s Michael Burian

Společná oslava narozenin Michaela Buriana a Martina Grednera se uskuteční druhou sobotu v měsíci v ostravském klubu Fabric. Mezi gratulanty se představí Michal Poliak, Ringo, Danny Bright, Adam Cloud, Denysa, Cj Fox, VanVega a Bambus Lukhino.

16. 12. - X-Massacre 2011
Třetí pátek v prosinci je notorickým symbolem pro pravidelnou pražskou akci v prostorách haly Kolbenky - X-Massacre. Organizátoři letos slibují 3 stage (DnB, Tribal a Hard), ohromující kvalitní zvuk, specialní dekorace a performace s okouzlující laser-světelnou show. Hlavními tahouny na akci bezesporu jsou Micropoin (live koncert) a belgický dj Tieum za domácí podpory Hungry Beats.



17. 12. - Vandit Night
Jet na narozeninovou oslavu legendy elektronické taneční hudby Paul van Dyka? Proč ne! Berlínský Kulturbrauerei není zrovna daleko a sympatická cena vstupenky na místě je pouhých 18 € (předprodej 15 €). Sekundovat budou Kyau & Albert a Austin Leeds.

17. 12. - Thunderdome Toxic Hotel
Třetí sobotu v měsíci v holadském Utrechtu ve výstavních halách Jaarbeurs proběhne pravidelná party Thunderdome, která tentokráte nese podtitul Toxic Hotel. Mezi ubytovanými jsou Unexist, Tha Playah, Promo, Partyraiser, Nosferatu, Neophyte, Negative A, Korsakoff, Endymion, D-Passion a Art of Fighters. Nechte se ubytovat za 50 € a prožijte tak nezapomenutelnou noc v hotelu hrůzy.



30. 12. - Spitfire 2
Byli jste na prvním vydání této party? Ne? Tak to hodně rychle napravte! Je tu pokračování zcela nového konceptu harderstyles párty v pražském klubu Touster. Těšit se můžete na hardstyle a hardcore beaty. Vyhlídkové lety s vámi poletí ManyCruz, MileStorm, Darkwatcher, Enhancer a rezident Tosha.



31. 12. - New Year´s Eve 2012
Desetihodinový maratón na závěr tohoto roku poběžíte společně s předními domácími djs. V běžeckém poli se potkáte s Michaelem Burianem, Luccou, Laydee Jane, Michalem Poliakem, Brianem, Enricem a Johnem Culterem.



31. 12. - Silvestr
Oslava zdárného uplynutí roku 2011 a nástupu roku 2012 proběhne v klubu Fabric s domácí trancovou špičkou. To je Silvestr v ostravském klubu Fabric! Těšit se můžete na Michaela C, kterému bude sekundovat Orbith, Wolscha a Peter Key. Specialitou tohoto večera bude, že každý z vystupujících djs odehraje půl svého setu z vinylů, takže se můžete těšit na spousty klubových hitů, které jste v klubu Fabric již dlouho neslyšeli.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika