Návrat nejúspěšnějších dvojic Elektry

Návrat nejúspěšnějších dvojic Elektry

06. 12. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V dosavadní historii party Elektra nejvíc zaplnila Flédu dvě jména, respektive tři lidé: Vitalic a ano, tipujete správně - Moonbootica. Dvojka showmanů z Hamburku minulý rok skoro vyprodala Flédu a tento pátek 9. 12. se vrací, aby nám přivezli ochutnávku čerstvých kousků z připravovaného alba!
Nějaké základní principy tu jsou, ale zážitek z DJ setu už nemůže být víc odlišný od zvuku alb Moonbootica. Za mixpultem jsou jejich protiklady gelem pro jejich hudební flow. Na albech se protiklady ještě více vyhraňují. Zlomy jsou maximalizovány pro nejvyšší efekt a úroveň energie stoupá. Moonbotica sjednocuje prvky, které se jen zřídka vyskytují společně. Krásná hudba, inteligentní, hravá, brutální a svůdná. Moonbootica zaručuje velké drama, aby nás pak tlačítkem katapultovala z našeho světa rovnou k obloze.

moonbootica

Na hlavní stagei je ve 4 hodiny ráno vystřídá další duo showmanů – slovenský Electrosoundsystem z Košic. Resident Orbith si tentokrát nezvykle dá “warmup” před hlavními hosty a začátek obstará ve své premiéře na hlavní stagei Flédy jihočeský dj Pellican.

Stalo se dobrým zvykem, že barovou stage dostává na starost vždy vybraná klubová noc se svým konceptem, který se ukáže jak v hudební podobě, tak v té vizuální. Poprvé si tak prostor bar stage “vymazlí” residentní duo úspěšné party Groovin*, Ellio & Guga, kteří si za hlavního hosta vybrali slovenského dje Tasuna.

Na hlavní stagei očekávejte opět comeback VJ mapping show od Multistructure vjs & lightshow by Cyberdevices!

Lineup Main stage
22:00 Pellican
00:00 Orbith
01:30 Moonbootica (De)
04:00 Electrosoundsystem (Sk)

Stáhni si set dua Moonbootica z minulé Elektry

Dodal: Tomáš Ondráček, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA

Pátek 9. 12. 2011
Vstup: 220/260
Vystupují:
Moonbootica (De), Orbith, Electrosoundsystem (Sk), Pellican // Groovin* cosmic stage: Rafo(SK) / EliO / Guga
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika