Koncert Kids and Heroes v sobotu v Matrixu

Koncert Kids and Heroes v sobotu v Matrixu

14. 12. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nejčtenější internetový punkový fanzin KidsandHeroes.com oslaví vánoce tradičně ve velkém stylu. V pražském klubu Matrix se během sobotního večera vystřídá špička současné punkrockové scény a celý večer zakončí after party, která roztančí všechny, co přežijí koncertní blok kapel!
Tato akce má již několikaletou tradici a sjíždějí se na ni fanoušci z širokého okolí Prahy, ale dokonce i ze Slovenska, odkud bude vypraven speciální autobus právě pro tuto příležitost. Je třeba také zmínit, že minulý rok se klub Matrix s kapacitou přes 600 lidí v deset hodin beznadějně vyprodal, takže pořadatelé doporučují přijít v čas, nebo si koupit lístek v předprodeji.

Co je to magazín Kidsandheroes.com? Otázka trochu zbytečná, protože pokud se na tuto akci chystáte, moc dobře víte, že KaH magazín vám denně přináší novinky ze světové i česko-slovenské punkrockové scény a na týdenní bázi spoustu recenzí, pozvánek a rozhovorů. Jedná se také o první punkrockový webzine ve zvuku - třikrát do měsíce KidsAndHeroes patří večerní éter internetového DIY rádia StreetCulture.

A co že můžeme během večera slyšet za kapely? Rozhodně se hodí říci, že tahákem jsou všichni do jednoho. Ať už se jedná o dnes naprostou českou klasiku punku77 The Fialky, kteří před nedávnem zazářili s novou deskou Kapitán77, nebo o další stálici pražské scény kapelu Nežfaleš, jejichž název by se mohl psát do slovníku k výrazu punkenroll, také v příštím roce oslaví už deset let!

Další očekávanou kapelou je naprostá jednička současného domácího Oi! Punku, jablonečtí Muerti s charizmatickým frotmanem v čele a novou deskou na spadnutí. Se srdcem plným Stounů a Police a hlavně pytlem rockových hitů, plných odkazů na punkovou scénu, dorazí severomoravské celebrity Staré pušky. Další hvězdou bude ostravská Degradace. Ta určitě potěší příznivce jejich starší tvorby, která dostala po personální změně prostor v playlistu. Ale kluci se nedívají jen dozadu, čehož je důkazem stále aktuální, skvělý, jarní singl „Nic netrvá věčně“. Poslední do party pak je mělnický Cirguz, který zraje jako víno a hlavně nepodléhá skepsi doby a tlačí svou káru plnou punkrocku ve stylu U.S. Boms pořád dál a dál. Afterpárty zařídí Jenda Peterka se svou sbírkou vinylů, která pochází, stejně jak on, z punkového muzea!

www.kidsandheroes.com

Dodal: Michal Tůma, Badpoint
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KIDSANDHEROES.COM PUNKROCK XMAS!

Sobota 17. 12. 2011
Vstup: 150/200
Vystupují:
The Fialky, Nežfaleš, Muerti, Staré Pušky, Degradace, Cirguz, after party dj Peterka
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika