Roxxy music NoDimension aneb Silvestr v Roxy

Roxxy music NoDimension aneb Silvestr v Roxy

19. 12. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V roce 2012 oslaví pražský klub Roxy XX. výročí existence. Party ale začíná už 31. 12. na Silvestrovském mejdanu Roxxy Music - NoDimension. Ten po několikaleté pauze proběhne nejen v samotném klubu Roxy ale také v prostoru NoD!
Kromě obligátního welcome drinku a drobného občerstvení čekají návštěvníky ROXXY MUSIC – NoDimension v celém klubu ROXY a prostoru NoD speciální silvestrovské vizualizace, které budou mít pod palcem tři přední domácí VJs v čele s Astral Quark D:Vision . Silvestrovský light design pak bude „šajnit“ Ondřej Burian.

V plné polní budou připraveni barmani na všech šesti barech v ROXY i NoD a samozřejmě také osmnáctka špičkových pražských DJs, kteří budou hrát na celkem třech scénách.

Main stage patří již tradičně house music. Za DJský stůl se postaví osvědčení a zkušení rezidenti klubu ROXY hrající velmi pestrou škálu současného house, jmenovitě to budou Tráva, Chris Sadler, Roman Rai, Dan Cooley, Fatty M, Biodan a Lucas Hulan. ROXY Chill Out bude pro změnu patřit výhradně d´n´b. Tepat bude pod taktovkou DJs ve složení Ghonzales, 2K & Sweg, Nitrous, Panorama a Deadly Viperz.

dj Tráva live! (CZ) @ Alive The City (Roxy Prague - July 29, 2011) from MADTV.cz on Vimeo.

Prostor NoDimension pak nabídne nejen sety DJe Cubika a tria BlueSound DJs Roman Rosi, Kaik a Tomics, ale bude sloužit jako tzv. fresh zone, kde si budou moci účastníci silvestrovské party dát oraz od divokého mejdanu v ROXY a nabrat novou energii v pohodlných sedačkách.

ROXXY MUSIC – NoDimension startuje ve 21:00. Vstupenky za zvýhodněnou cenu 850 czk + poplatky seženete v předprodejích sítí Ticketpro, Ticketportal a Tickestream. Na místě pak budou vstupenky v prodeji za 1000 czk.

Silvestrovským večírkem velkolepé oslavy XX. výročí klubu ROXY ale teprve začínají! V roce 2012 chystáme pod hlavičkou XX spoustu akcí od mejdanů po živé koncerty, jejichž společným jmenovatelem budou hvězdná jména domácí i zahraniční provenience a samozřejmě také kvalitní zábava. Je na co se těšit, tak to koukejte nepropásnout...

www.roxy.cz
Facebook event

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NEW YEAR'S EVE 2012 - ROXXY MUSIC

Sobota 31. 12. 2011
Vstup: 850/1 000 Kč
Vystupují:
Tráva, Chris Sadler, Roman Rai, Dan Cooley, Fatty M, Biodan, Lucas Hulan, Nitrous, Ghonzales, 2k, Sweg, Panorama, Deadly Viperz a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika