Poslední info k Silvestru ve Studiu 54 za 490 Kč

Poslední info k Silvestru ve Studiu 54 za 490 Kč

28. 12. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tuto sobotu to vypukne nejdelší silvestrovská jízda v metropoli! Řeč je o Silvestru ve Studiu 54, na kterém se představí 17 djs během 20ti hodinového djského maratonu. Kromě nabitého line-upu se můžete těšit na speciální silvestrovský bar, cd pro každého příchozího mixované djem Enricem, dekorace a především skvělou atmosféru až do pozdních večerních hodin Nového roku.
Oslavte příchod Nového roku ve Studiu 54 za sympatických 490,- Kč na místě! Jak jsme již zmínili, tuto sobotu propukne velkolepá silvestrovská jízda ve Studiu 54, jejíž konec je plánován na pozdní večerní hodiny Nového roku. Přinášíme vám poslední důležité informace k sobotní silvestrovské jízdě, na kterou jen tak nezapomenete.

Brány klubu se otevřou již ve 23 hodin a za mixážním pultem se kromě exkluzivního hosta - dje Loutky, představí 16 rezidentů tohoto klubu, kterými jsou Enrico, Tommy Rogers, Ronny, Eagle, Subgate, Marty Fish, Yan Dark, Béda, Veekay, Finidi, Pete Walk, Raffael de la Rue, Kiffli, Paco, Slovak a P-jay.

studio 54

Všichni příchozí obdrží jako dárek speciální silvestrovské cd mixované rezidentem Enricem. Široký sortiment drinků bude k mání hned na 4 barech - ve spodní části klubu na hlavním, Vip a speciálním Redbull silvestrovském baru a v horní části klubu na baru vrchním, kde si také budete moci odpočinout a pobavit se s přáteli.

Na místě bude cena vstupenky 490,-Kč.

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

Těšíme se na vás a přejeme mnoho úspěchů v Novém roce s dvojkou na konci.

Dodal: Ondřej Beránek, Studio54
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NEW YEARS EVE AT STUDIO 54

Sobota 31. 12. 2011
Vstup: 390 Kč
Vystupují:
loutka, tommy rogers, enrico, subgate, ronny, eagle, yan dark, béda, finidi, kiffli, marty fish, pete walk, paco, raffael de la rue, veekay, p-jay, slovak
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika