Spitfire 2: Nečekaná oslava Nového roku

Spitfire 2: Nečekaná oslava Nového roku

05. 01. 2012  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (2)
V pražském Tousteru se minulý pátek konala další ze série parties Spitfire. Tentokrát se jako hlavní host představil slovensko-rakouský matador Enhancer. Jemu sekundovali domácí djs ManyCruz, MileStorm, Darkwatcher a rezident Tosha. Kdo na akci nebyl, přišel o skvělý večer plný tvrdých beatů.
V pátek, krátce po desáté hodině večer jsem přijel do stanice pražského metra Invalidovna, která se je v těsné blízkosti Tousteru.

Za chvíli jsem byl pěkně v teple na barové stagei. V půlce schodů mě uvítal usměvavý pořadatel, zaplatil jsem symbolické vstupné a šel jsem dál. Jedinou starostí bylo odložení bundy, ale i to se po chvilce vyřešilo - jako vždy. Doufám, že nejsem jediný, kdo by v tomto klubu uvítal zavedení šatny. V tu dobu už hrál ManyCruz a sázel jeden výborný track za druhým. Přesně takhle jsem si začátek představoval.

Následovalo první střídání u pultu. Jako další se objevil MileStorm, jehož sláva pomalu ale jistě stoupá. Pokud máte rádi mainstreamový hardstyle z Holandska, tak tento dj bude hrát přesně to, co máte rádi. David tento večer odehrál jeden z nejlepších setů, co jsem od něj slyšel. Chvíli po intru zazněl neoposlouchaný Headhunterz - Rock Civilization (Technoboy's Undersound Mix), následoval track od G-Town Madness and the Viper - Come as One (Brennan Heart Hardstyle Mix). Příležitost dostal i surový Raw Style od Zatox Feat. Nikkita. Samozřejmě nechyběl nejhranější hit tohoto roku z dílny TNT Aka Technoboy 'N' Tuneboy - Utta Wanka (Extended Version) a v samotném závěru zazněla hymna letošního Qlimaxu Zatox - No Way Back. Skvělý set s bravurním koncem – přesně takové jaké to mělo být, tedy aspoň po hudební stránce.

V pořadí třetí se za mix postavil pražský Darkwatcher, který se svým surovým soundem rozhodně nikoho neurazil. Parket sice v průběhu setu trochu prořídl, ale ke konci byl opět zaplněn.



No aby taky ne, když nastal čas, kdy měla vystoupit hvězda večera – Enhancer. Jako obvykle si neodpustil svou masku, která k němu neodmyslitelně patří. Samozřejmě předvedl velmi zdařilý set. Nechyběla skvělá show, která byla doplněna výtečnými tracky. Zazněla neuvěřitelná směs hardstylu a hardcoru – posuďte sami: Angerfist & Tieum - Shitty Rave Track, Brennan Heart & The Prophet - Wake Up!, Art Of Fighters - Nirvana Of Noise, Noisecontrollers - Gimme Love, Angerfist – Incoming nebo Shadowlands Terrorists - Shadowlands Anthem. Shrnuto: BYLO TO DOKONALÉ!

Jako poslední vystoupil rezident této párty – Tosha. Ten se držel nastoleného standardu a předvedl vysoce kvalitní set. Návštěvnost akce byla bohužel slabší, což způsobilo nejspíše předsilvestrovské datum 30. 1.

Atmosféra na těchto klubových parties je prostě nezapomenutelná. Proto vy, kdo jste z jakýchkoliv důvodů nemohli dorazit, rozhodně přijďte příště vytvořit větší kotel, než byl teď. Tato akce si to rozhodně zaslouží. V únoru se opět společně proletíme se Spitfire 3!

TIP: Poslechněte si záznam MileStorm @ Spitfire 2_30.12.2011 Touster
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SPITFIRE!: HARDCORE SILVESTER WARMUP

Pátek 30. 12. 2011
Vstup: 50 Kč
Vystupují:
Enhancer, Tosha, Darkwatcher, MileStorm, ManyCruz
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

06. 01. 2012 | 20:38:53
+0 | -0
Děkuju za přízeň. Další díl bude 4. února a tentokrát s Free Entry. Djs: Hudi, BaseShifter, Marcus De Hard, The Nazgul, Tosha. Těším se!
Herr Max
06. 01. 2012 | 17:44:15
+0 | -0
tak toshovi se mohlo venovat trochu vic radku :D

ale jinak to byla opet uzasna akce za kterou jsem nesmirne vdecnej...
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika