Magická One Night! s Kubatkem

Magická One Night! s Kubatkem

10. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První letošní vydání pravidelné noci One Night!, která už hostila taková jména jako Adam Freeland, Tom Middleton, Nick Warren, Jimpster, Future Funk Squad, Funk D´Void, Spooky nebo Dave Angel, proběhne 14. ledna v Roxy a čekají vás na ní převážně domácí DJs, z nichž tím největším esem bude Andělem oceněný Kubatko.
Minimálně na domácí elektronické scéně patří Jakub Holovský aka Kubatko za respektovanou osobnost, jejíž - jak sám říká - "čajem prosycená a vzduchem nadýchaná hudba" fascinuje precizností i skvělou prací s atmosférou a emocemi. Ostatně fakt, že jeho druhé album Vzduchoplavec (2010) loni získalo Anděla v kategorii elektronická hudba, tato slova jen potvrzuje.



Kubátkova muzika, v níž spojuje rozdílné elementy v konzistentní celek, je stejně libozvučná jako sofistikovaná. Slyšet v ní můžete prvky house, d"n"b, ambientu, downtempa ale i electropopu. Doprovodit se jí tak můžete nechat takřka kamkoliv a pokud jí při tom necháte hrát dominantní roli, těšte se na zážitek, který i dobře známá místa promění v prostranství plná překvapení a zážitků.



Právě takovým místem se 14. ledna stane i pražský klub ROXY, kde Kubatko namixuje atmosférický deep house set včetně svých autorských skladeb. Na hlavní stage budou kromě něj "čarovat" také Radio 1 resident DJs Josef Sedloň a Dan Cooley. Chill out pak bude patřit Yannick / Markes Project, tedy DJovi Yannickovi a elektrizujícím improvizacím saxofonisty Filipa Markese, které již tradičně doplní DJ Chris Montony (USA).

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ONE NIGHT CZECH EDITION

Sobota 14. 1. 2012
Vstup: Kčdo 23:00 free entry, od 23:00 za 150 czk
Vystupují:
Kubatko, Dan Cooley, Josef Sedloň
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika