Save Our Club: Ministry of Sound v ohrožení

Save Our Club: Ministry of Sound v ohrožení

02. 02. 2012  |  Autor: Fox  |  Komentáře (1)
Jako nynější obyvatel Britského království vás mohu uklidnit, že nejen čeští politici otravují lidem životy. Bohužel v Anglii již zasahují i do našich tanečních srdcí. Sám starosta Londýna Boris Johnson chce odsoudit taneční klub Ministry of Sound k záhubě tím, že podpoří stavební developery ve výstavbě luxusního bytového domu přímo přes ulici, kde tato taneční meka stojí.
Novou obytnou stavbou tak majitelé klubu očekávají narůstající stížnosti na rušení nočního klidu a případné vandalství, se kterým jsou často party people spojováni. Následky těchto stížností mohou být opravdu katastrofické, klub by tímto ztratil licenci a musel by být uzavřen.

Ministry of Sound, známý pod zkratkou MOS, je nejenom klub, ale také úspěšné hudební vydavatelství, se kterým spolupracují jména jako například Eric Prydz, Benny Benassi, Kid Cudi a mnoho dalších. Samotný klub se nachází v londýnské čtvrti Elephant & Castle. V pěti různých místnostech, přestavěných z bývalých autobusových garáží, najdete 4 bary, 4 taneční plochy, 4 DJ stage, 2 luxusní VIP salonky a bezkonkurenční audio-vizuální systém. Stěny klubu pohltí až 1500 hudebních nadšenců. Stage MOS hostí nejen nejznámější světové špičky taneční hudby, ale i některé naše! Dne 21. dubna se těšíme na Bona Finixe, známého českého DJe, producenta, promotéra a majitele Kick da Night Entertainment.

mos

Společnost Ministry of Sound má obrovskou komunitu fanoušků po celém světě, kteří by neradi o svoji hudební meku přišli. Proto se majitelé pustili do boje přímo se samotným starostou Londýna. Rozjeli tedy obrovskou kampaň na záchranu NAŠEHO Klubu “Save Our Club”, kterou chtějí dokázat, jak významnou složkou je MOS v taneční hudbě, co vše za 20 let fungování této značky dokázal a co zanechal v srdcích návštěvníků a posluchačů. Vyzývají tedy všechny své fanoušky po celém světě, aby se do této kampaně zapojili.
Máme dokonce několik možností jak změnit osud Ministry of Sound.

Tou první (pro anglicky mluvící/píšící) je napsat email přímo starostovi Londýna Johnsonovi, na tuto adresu mayor@london.gov.uk, co pro vás Ministry of Sound znamená. Pokud jste jej v minulosti navštívili, můžete přidat i fotografie z večírku. Nápadům se meze nekladou!

Jednodušší variantou je podpis petice na záchranu klubu http://www.ministryofsound.com/saveourclub a sdílení tohoto odkazu na sociálních sítích jako jsou Facebook, Twitter (zde nezapomeňte přidat @MayorOfLondon a #savemosclub) nebo Google+.

“Síla davu je pro nás důležitá”, tvrdí CEO (výkonný ředitel obchodní společnosti) Ministry of Sound Lohan Presencer, “potřebujeme získat co nejvíce podpisů a emailů zaslaných Borisovi, proto zapojte i své přátele a známé. Minulý rok jsme oslavili výročí 20 let fungování této instituce a bez VÁS, milujících fanoušků, kteří se k nám rádi vracejí, by toto nebylo možné.”

mos

Kampaň Save Our Club bude probíhat do poloviny března a my vás o jejím výsledku a o dalším osudu Ministry of Sound budeme informovat.

www.facebook.com/#!/ministryofsoundclub
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
oldclubber
04. 02. 2012 | 15:54:10
+0 | -0
no nevím..taky jsem si nikdy nemyslel,že se uzavře světově prosnulý klub The End nebo Turnmills...
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika