Trance & Progressive kalendář 02/2012

Trance & Progressive kalendář 02/2012

05. 02. 2012  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Zima láká v únoru do útulného prostředí klubů na spoustu zajímavých domácích i zahraničních jmen.  Těšit se můžete na světové djs jako jsou John O´Callaghan, Roger Shah, Cliff Coenraad, Betsie Larkin, San a Marcel Woods. Seznam vybraných únorových trance, progressive a hardstyles parties najdete v článku.
10. 2. Trancefusion Special Club Edition
Promotérský tým okolo Trancefusion si na druhý pátek v měsíci připravil speciální klubovou edici oblíbené pražské trancové akce. Poprvé se Trancefusion přestěhuje z haly do klubu SaSaZu, aby vám nabídla další smršť oblíbených, ale i neokoukaných jmen. Těšit se můžete na tyto djs: John O´Callaghan, Roger Shah, Cliff Coenraad, Thomas Coastline a Martin Gredner. O vokálový doprovod během večera se postará Betsie Larkin.

18. 2. Crystal s Marcelem Woodsem
Na první party Crystal v tomto roce se jako hlavní host představí dobře známý producent z Holandska. Majitel několika slavných hitů jako je Cherry Blossom, Bottle, Lemon Tree, Advanced a mnoha dalších. Ano, řeč je o Marceli Woodsovi! Dále vystoupí rezidentka noci LayDee Jane. Po jejich boku se dále představí rezident klubu Martin Gredner, Marthy a N-Rico.

18. 2. Trance Euforia
V příjemném prostředí pražského klubu Touster proběhne klubová noc pod názvem Trance Euforia. Jako hlavní headliner akce se představý sympatický dj a producent Pizz@dox. Nedílnou součástí večera bude mladý, již teď po světě uznávaný, talent z Frýdku-Místku Spark7. Jeho počiny často končí v playlistech djs jako je Armin van Buuren, Ferry Corsten nebo Tiësto. K těmto pánům se přidají známí ReOrder, Sandeagle a Boxi.

Proběhlé akce:
04. 2. Spitfire!
Pokračování hardstylové a hardcorové noci s názvem Spitfire s pořadovým číslem 3 problěhlo 4. 2. v pražském klubu Touster. Během noci vystoupili Hudi, BaseShifter, The Nazul a Marcus De Hard.

04. 2. Kiss of Life Album Release Party
Holandský dj San se po delší odmlce přijíždí představit pražskému publiku. V rámci jeho Kiss of Life Album Release Tour se představil v sobotu 4. února v pražském klubu Roxy. Po jeho boku se dále představí Bon Finix, celou akci rozjede talentovaný Jean Luc.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika