Chris Sadler hlavním hostem Calling Vibes

Chris Sadler hlavním hostem Calling Vibes

06. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pap motion představuje další pokračování své party Calling vibes. Akce je známá představováním zajímavých jmen, kreativními dekoracemi a soutěžemi o ceny. Hlavním hostem únorového dílu je Chris Sadler.
Na druhém díle se rozhodl team na hlavním podiu představit jednu z legend české house scény. Dje, který je znám svojí specifickou hudbou, kvalitním mixem a hlavně svítícími brýlemi. Není jím nikdo jiný než CHRIS SADLER.

Tento výtečný dj a producent již za dobu svého působení, která je obdivuhodných 20 let, dokázal, že patří nejen k české ale i světové špičce, což dokazuje hraní se jmény jako Paul Oakenfold nebo Olav Basoski. Jeho sety jsou velice energické a plné jeho vlastní produkce. Za ta léta si Chris Sadler upevnil svou pozici nenahraditelné součásti české taneční scény, má pravidelně více než 100 bookingů ročně, na akcích s účastí až 30 000 lidí.

Dalším představeným je brněnský dj, jehož sety jsou známe energickým pojetím moderní house music. Je jím MICHAL PEŠINA. Rezident úspěšné putovní akce Too.Sexy, s kterou navštěvuje ty nejlepší kluby v Česku a na Slovensku. Svoji kariéru začínal v roce 2004 a za dobu své působnosti si zahrál nejen ve své domovině, ale pravidelně vystupuje také ve Švýcarsku, Německu, Rakousku a Polsku.

Na HELL STAGE se představí ALEXX DJ, který je rezident známého klubu PERPETUUM. V současné době se vyznačuje hlavně energičností svých house / progressive setů, ve kterých se nebojí zabrousit i do odlišných stylů clubové scény, které tento mladý DJ prezentuje napříč ČR i v zahraničí. Rozhovory jste mohli najít např. v prestižním DanceMAGu, kterým byl osloven pro namíchání exclusivního setu na září 2010, který vyšel pod názvem Cevlar spolu s rozhovorem a fotkami, nebo v knize o tuzemských DJ's, kde se dostal do společnosti např. Michaela C, Dj Kwé, Martez Ortega či Subgate, která vyšla tento rok. Jeho debutový remix vyšel na oficiální hitparádě rádia SeeJay, kde se 4.týdny držel na 1. příčce.

Na hlavní stage nemohou chybět rezidenti akce, kteří se v nynější době dostávájí stále více do širšího podvědomí kluberů. Duo, které je známé svou aktivní komunikací s publikem. Borci, kteří si stihli zahrát za velice krátkou dobu jak v ČR, tak v Německu. Jejich vlastní produkce je velice energická a určitě zde představí i nějakou novinku. Představujeme BEAT SPLITTERZ DUO.

Celou tuto sestavu doplní djs jako IVO HILSZEK, který je rezidentem známého klubu 7.Nebe. DJ P.E.D.R.O, který je jednou z hlavních tváří regionálního festivalu FATRA! RASTYN, který je znám svými fidget / techno sety. BEAT, který je tváří internetového obchodu profi.dj.cz a nakonec hard techno dj NEKVAK.

Událost a bližší informace najdete na www.cvbs.cz

Dodal: Petr Slezák
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CALLING VIBES

Sobota 11. 2. 2012
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
chris sadler, michal pešina, alexx dj, beat splitterz duo, ivo hilszek, p.e.d.r.o, rastyn, beat, nekvak
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika