Koncert LMFAO bez party-rockera Sky Blua

Koncert LMFAO bez party-rockera Sky Blua

06. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nadcházející koncert taneční kapely LMFAO se bude muset obejít bez poraněného Sky Blua. Informoval o tom management kapely. Koncert se však uskuteční za stejných podmínek, jako kdyby Sky Blu vystupovat mohl – na turné vyráží přes 40 perfomerů, djs a tanečníků, kteří předvedou naprosto ohromující show v čele s Redfooem.
Redfoo, věrně oddaný světové dominanci taneční scény, provede celou četu svých tanečníků a party rockerů kanadskými a evropskými koncerty, dokud se nebude moci Sky Blu vrátit. LMFAO crew bez Sky Blua již takto vystupovali např. v Londýně, New Yorku, Los Angeles či na Ibize, koncerty i celá show byla stejně vydařená jako kdyby byli LMFAO kompletní.

„LMFAO je super kapela, a naší misí je už od začátku změnit celý svět v jednu velkou párty planetu, v jednu velkou show! No a jelikož zdraví je priorita číslo jedna, je důležitý, aby se Sky Bluovi uzdravila záda, aby nabil svoji párty sílu!,“ nechal se slyšet vždy optimistický Redfoo.

Redfoo, ještě dodává: „Fanoušci LMFAO, který jsou známí jako LMFAOsteři, Baby Babies, Party-Rockeři, Wigglemeisteři, a Shufflující Zomb Zombíci, ti všichni nás strašně moc podporujou, a my jsme jim za to moc vděčný! Je mojí povinností pokračovat v LMFAO Párty Planet misi se super kámošema, který s náma vystoupí: The Quest Crew, DJ Air, Q Da Danca, Shuffle Bot, Nate & Furr, a Charley Pearl, který možná znáte líp jako Redfoo a Party Rock Crew!“

Sky Blu se už těší, až se vrátí na stage: „Zranění jako tohle jsou nepříjemný, hlavně proto, že je nevidíš, jenom o nich moc dobře víš. Poslední měsíc byl hodně náročný, ale dělám všechno proto, abych byl brzo zpátky v plným nasazení. Nemůžu se dočkat, až budu zase shufflovat! No a do tý doby musíte zvládnout tu párty i za mě!“



Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LMFAO

Pátek 24. 2. 2012
Vstup: od 690.- Kč, VIP vstupenky 2590.- Kč
Vystupují:
LMFAO
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika